Moker
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Jamesdonkey 610s klavyesini öneririmArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
Jamesdonkey 610s klavyesini öneririmArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
hangi swicthi kullanıyorsunJames Donkey 610s efsane bi klavye öneririm
https://www.itopya.com/gamebooster-g76k-attack-rainbow-aydinlatmali-semi-mechanical-oyun-klavyesi/ AL KEYFİNE BAKArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
Şu anda indirimdeArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
Gamepower Warlock Red Switch.Arkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
Mavihangi swicthi kullanıyorsun
cs go oynuyormusn oynuyorsan rahatsız ediyormu?
250 olursa gamepower ogre rgb hiç beklemeden bi bakArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
Oynuyorum mik açıkken biraz sıkıntı ve yanında biri varsa yoksa ben daktilo gibi basmayı seviyorum kulaklık takılımzaten bidecs go oynuyormusn oynuyorsan rahatsız ediyormu?