+1![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
350-400 liraya genelde monster pusat k3 pro öneriyorlar, açıkçası ben aldım ve çok hoşuma gitti ama sen yine de dikkatli düşün çünkü çoğu kişi w basmıyor diye iade etmiş.Merhabalar arkadaşlar belirttiğim fiyatlara mekanik klavye önerebilir misiniz?
Kankam o klavye 499 TL ve stoğu yok350-400 liraya genelde monster pusat k3 pro öneriyorlar, açıkçası ben aldım ve çok hoşuma gitti ama sen yine de dikkatli düşün çünkü çoğu kişi w basmıyor diye iade etmiş.
Zam gelmiş :O asla 500e alınmaz, ben geçen ay 399a almıştım.Kankam o klavye 499 TL ve stoğu yok![]()
Merhabalar arkadaşlar belirttiğim fiyatlara mekanik klavye önerebilir misiniz?
Konu düzenlenmiş sanırım ustalar![]()
GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! GameNote KB435L Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
AlternatifKonu düzenlenmiş sanırım ustalar
Önerim budur https://www.webdenal.com/havit-gamenote-hv-kb432l-kablolu-mekanik-gaming-klavye_1026733.html