Sorun yaşayan bir sürü kişi var.Kendim Gamepower saber kullanıyorum 5 aydır falan hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım öneririm.
abe ben rempeyc psu kullanıyorum hiç sorun yok"Ben gullanıyom sorun yok önerırm abe"
E abe alalım o zaman cok kalıteli sorun yoksa.abe ben rempeyc psu kullanıyorum hiç sorun yok
Saber RGB Ogre'den daha sıkıntılı yalnız.bende şuanda saber RGB ye bakıyorum galiba benden seninle aynı şekilde tercih yapacağım
Yapmayın.aynı şekilde tercih yapacağım
Eskiden iyi bir klavyeydi ancak yeni üretimlerde çok sorun çıkıyor.Kendim Gamepower saber kullanıyorum 5 aydır falan hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım öneririm.
Bende sıkıntı çıkarmadı diye kimsede çıkarmıcak diye bi kaide yok fakat ben memnunum?Bu fiyat bandında alınabilcek daha iyi modeller vardır elbet bilemem.Sorun yaşayan bir sürü kişi var.
"Ben gullanıyom sorun yok önerırm abe" demezseniz sevinirim.
@Tost Kayaoğlu
saber sorunlubende şuanda saber RGB ye bakıyorum galiba benden seninle aynı şekilde tercih yapacağım
Ee o zaman önerme kardeşim, kendinle çelişiyorsun.Bende sıkıntı çıkarmadı diye kimsede çıkarmıcak diye bi kaide yok fakat ben memnunum?Bu fiyat bandında alınabilcek daha iyi modeller vardır elbet bilemem.
Haklısın zaten Gamepower ürünleri biraz şans oyunu gibiler kiminde sıkıntı çıkarmadan aylarca kullanıyolar kimilerinin 2 günde bozuluyor...Eskiden iyi bir klavyeydi ancak yeni üretimlerde çok sorun çıkıyor.
Ben de hemen hemen 7 aydır GamePower Ogre kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım, memnunum ancak kimseye önermiyorum.
Çünkü yeni üretimlerde çok sıkıntı çıkıyor, şu sıralar GamePower'dan uzak durmakta fayda var.
Gamepower Saber yada Gamepower Katana öneririmSelam millet mekanik klavye alıcam ama bütçem biraz kısıtlı gamepower ogre RGB düşünüyordum ama sıkıntılıymış öneri yapabilirseniz sevinirim