Klavye Önerisi 400tl

marasal

80+
Reaksiyon skoru
29
Bütçe
400
Selam millet mekanik klavye alıcam ama bütçem biraz kısıtlı gamepower ogre rgb düşünüyordum ama sıkıntılıymış öneri yapabilirseniz sevinirim

Kendim Gamepower saber kullanıyorum 5 aydır falan hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım öneririm.

Kendim Gamepower saber kullanıyorum 5 aydır falan hiç bir sıkıntıyla karşılaşmadım öneririm.
bende şuanda saber rgb ye bakıyorum galiba benden seninle aynı şekilde tercih yapacağım

Eskiden iyi bir klavyeydi ancak yeni üretimlerde çok sorun çıkıyor.
Ben de hemen hemen 7 aydır GamePower Ogre kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım, memnunum ancak kimseye önermiyorum.
Çünkü yeni üretimlerde çok sıkıntı çıkıyor, şu sıralar GamePower'dan uzak durmakta fayda var.

Sorun yaşayan bir sürü kişi var.

"Ben gullanıyom sorun yok önerırm abe" demezseniz sevinirim.

@Tost Kayaoğlu
Bende sıkıntı çıkarmadı diye kimsede çıkarmıcak diye bi kaide yok fakat ben memnunum?Bu fiyat bandında alınabilcek daha iyi modeller vardır elbet bilemem.

bende şuanda saber RGB ye bakıyorum galiba benden seninle aynı şekilde tercih yapacağım
saber sorunlu
tek güzel yeri rgb olması
zaten bu yüzden satılıyor hep gösteriş hep gösteriş başka bir şey yok

Eskiden iyi bir klavyeydi ancak yeni üretimlerde çok sorun çıkıyor.
Ben de hemen hemen 7 aydır GamePower Ogre kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım, memnunum ancak kimseye önermiyorum.
Çünkü yeni üretimlerde çok sıkıntı çıkıyor, şu sıralar GamePower'dan uzak durmakta fayda var.
Haklısın zaten Gamepower ürünleri biraz şans oyunu gibiler kiminde sıkıntı çıkarmadan aylarca kullanıyolar kimilerinin 2 günde bozuluyor...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,305
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri