gymfedaisi
80+
senin bilgi maks bu kadar işteYalancıya bak ürün daha yeni çıktı ne 1 buçuk yılı
senin bilgi maks bu kadar işteYalancıya bak ürün daha yeni çıktı ne 1 buçuk yılı
dediğin yine mantıksızeskıden berı var temuya yeni geldi
çinliler almamış bi biz akıllıyız alıyoruzbizim aldıklarımız çinlilere üretilen seri satıs yapılmamıs oyuzden ucuza verıyorlar
300 liraya aliexpresste eyooso z11 de sattılar demek ki oluyormuş dostum bazenaynen oyüzden 1.5 senedir hiçbir patlama yokken birden bu indirimi yapıp satışa koydular klavyeyi kimse babasının hayrına iş yapmaz
ben iyi veya kötü demedim kimse babasının hayrına 600 tl den pahalı bir klavyeyi bu fiyata satmaz
çoktandır var dostum klavye yanı yukarıdaki arkadaşa cevap olarak attım yınede 2 haftadır kullanıyorum bu fıyata tr de boyle bısey alamazsındediğin yine mantıksız
çinliler almamış bi biz akıllıyız alıyoruz
ben bu klavyeyıde aldım 300 e sadece swıtchlerı kotuydu oda olsun okadar300 liraya aliexpresste eyooso z11 de sattılar demek ki oluyormuş dostum bazen
buna mass production diyoruz
bende dostum da bu kadar bityeniği aramaları cok aptalca aynı üreticiden rampage ürün getirip marka basınca yalamadıkları yeri kalmıyorçoktandır var dostum klavye yanı yukarıdaki arkadaşa cevap olarak attım yınede 2 haftadır kullanıyorum bu fıyata tr de boyle bısey alamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben bu klavyeyıde aldım 300 e sadece swıtchlerı kotuydu oda olsun okadar
yani on yargıyı azcık kırsalarbende dostum da bu kadar bityeniği aramaları cok aptalca aynı üreticiden rampage ürün getirip marka basınca yalamadıkları yeri kalmıyor
buna mass production değil reklam dersin kardeş adamlar elinde kalan ürünleri bizim halka kakalıyor300 liraya aliexpresste eyooso z11 de sattılar demek ki oluyormuş dostum bazen
buna mass production diyoruz
eva 3 kullanıyorum memnunum benim klavyem ile aula f75 arasında gözle görünebilir bi fark yoksa beni çokta bağlamaz ki çok büyük farklar olsaydı alırdım zatençoktandır var dostum klavye yanı yukarıdaki arkadaşa cevap olarak attım yınede 2 haftadır kullanıyorum bu fıyata tr de boyle bısey alamazsın
Yurt dışında (ABD) popüler bir klavye. İnanmazsan araştırabilirsin, burada açıklamaya değmez. Gayet kaliteli klavyedediğin yine mantıksız
çinliler almamış bi biz akıllıyız alıyoruz
şu klavyenin steelseries logi klavyelerinin yüzde 85 90ından iyi olduğunu bu adama nasıl anlatcan ki meselayani on yargıyı azcık kırsalar
ellerinde kalan ürünler; 30bin satışbuna mass production değil reklam dersin kardeş adamlar elinde kalan ürünleri bizim halka kakalıyor
eva 3 kullanıyorum memnunum benim klavyem ile aula f75 arasında gözle görünebilir bi fark yoksa beni çokta bağlamaz ki çok büyük farklar olsaydı alırdım zaten
gamepower daha berbat yerlerden ürün getirtiyor haberin olsun. Aldığın klavye ennn dandik switchleri kullanıyor hotswap bile değil. f75 10 boy fark çakıyor o klavyeyebuna mass production değil reklam dersin kardeş adamlar elinde kalan ürünleri bizim halka kakalıyor
eva 3 kullanıyorum memnunum benim klavyem ile aula f75 arasında gözle görünebilir bi fark yoksa beni çokta bağlamaz ki çok büyük farklar olsaydı alırdım zaten
kendiniz dediniz çinde tutmayınca indirimle satışa koydular bende sizin verdiğiniz bilgiyle yola çıktım demek çıkmamalıymışım sizde dediğinizi bilmiyormuşsunuzşu klavyenin steelseries logi klavyelerinin yüzde 85 90ından iyi olduğunu bu adama nasıl anlatcan ki mesela
ellerinde kalan ürünler; 30bin satış
çinde tutmadı değil çin pazarına 1000 üret diye sipariş geliyor adamlar atıyorum 11bin üretiyor diğer 10 bini düşük karla temudan satıp sürümden kazanıyor bu da tam olarak mass production ama sen ne mass ne production ne demek bilmiyorsun aç googlelakendiniz dediniz çinde tutmayınca indirimle satışa koydular bende sizin verdiğiniz bilgiyle yola çıktım demek çıkmamalıymışım sizde dediğinizi bilmiyormuşsunuz
Zaten Aula markayı tanıtmak için böyle bir indirim yapmış, görüştüm şirketin müşteri hizmetleriyle. Orjinal ürün, markayı tanıtmak için yapıyoruz, dediler. Aula'nın başka klavyeleri bu kadar iyi mi bilmiyorum. Ama F75 modeli epomaker işbirliğiyle yapılmış ve yurt dışında çok tercih edilen bir klavye.buna mass production değil reklam dersin kardeş adamlar elinde kalan ürünleri bizim halka kakalıyor
... çok büyük farklar olsaydı alırdım zaten