gaming istiyorsan bu butcede almak cıdden mantıksız olurTartismayi birakip bana yardımcı olsaniz
Yani mümkünse paranı biraz daha biriktir, doğru düzgün bir klavye al. Bu paraya alacağın klavyeden pek hayır gelmez. Aslında 2. el güzel şeyler bulabilirsin belki pazarlıkla falanTartismayi birakip bana yardımcı olsaniz
Biriktirmelik bisey yok ben calisiyorum zaten istesem 3k 5k harcarim ama degmez gunun sonunda knight oynuyorum yas 30Yani mümkünse paranı biraz daha biriktir, doğru düzgün bir klavye al. Bu paraya alacağın klavyeden pek hayır gelmez. Aslında 2. el güzel şeyler bulabilirsin belki pazarlıkla falan
dusuk butcelılerde antı ghostıng olmuyor yanı her tusu ayrı ayrı algılanmıyorBiriktirmelik bisey yok ben calisiyorum zaten istesem 3k 5k harcarim ama degmez gunun sonunda knight oynuyorum yas 30
knight oynuyorum zaten 2 tustan fazlasını oyunda anlamıyor benım yapacagım max kombo ctrl alt deldusuk butcelılerde antı ghostıng olmuyor yanı her tusu ayrı ayrı algılanmıyor
he belkı ozaman alınabılırknight oynuyorum zaten 2 tustan fazlasını oyunda anlamıyor benım yapacagım max kombo ctrl alt del
Hocam o zaman yine bizim konuya dönüyor, Aula F75 al uzun uzun kullan yani bence daha mantıklı. Dandik bir şey alıp bozulmasıyla uğraşacağına 900 liranı ver keyfine bak bence. Yine de istemiyorum dersen bakarım ilanlara senin içinBiriktirmelik bisey yok ben calisiyorum zaten istesem 3k 5k harcarim ama degmez gunun sonunda knight oynuyorum yas 30
clawın tusları silinir mi acaba en kötü logitechi alıcam geçicem kafayı yormaya gerek yokhe belkı ozaman alınabılır
oyun oynuyorsan hotswap senin için -şu klavyenin steelseries logi klavyelerinin yüzde 85 90ından iyi olduğunu bu adama nasıl anlatcan ki mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
ellerinde kalan ürünler; 30bin satış
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepower daha berbat yerlerden ürün getirtiyor haberin olsun. Aldığın klavye ennn dandik switchleri kullanıyor hotswap bile değil. f75 10 boy fark çakıyor o klavyeye