Neler Yeni

Klavye Önerisi Düşük Fiyatlı

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emre Y.
Tartismayi birakip bana yardımcı olsaniz :(

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tartismayi birakip bana yardımcı olsaniz :(
Yani mümkünse paranı biraz daha biriktir, doğru düzgün bir klavye al. Bu paraya alacağın klavyeden pek hayır gelmez. Aslında 2. el güzel şeyler bulabilirsin belki pazarlıkla falan

3xPower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emre Y.
Yani mümkünse paranı biraz daha biriktir, doğru düzgün bir klavye al. Bu paraya alacağın klavyeden pek hayır gelmez. Aslında 2. el güzel şeyler bulabilirsin belki pazarlıkla falan
Biriktirmelik bisey yok ben calisiyorum zaten istesem 3k 5k harcarim ama degmez gunun sonunda knight oynuyorum yas 30

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biriktirmelik bisey yok ben calisiyorum zaten istesem 3k 5k harcarim ama degmez gunun sonunda knight oynuyorum yas 30
Hocam o zaman yine bizim konuya dönüyor, Aula F75 al uzun uzun kullan yani bence daha mantıklı. Dandik bir şey alıp bozulmasıyla uğraşacağına 900 liranı ver keyfine bak bence. Yine de istemiyorum dersen bakarım ilanlara senin için

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
RUZtayler1771
şu klavyenin steelseries logi klavyelerinin yüzde 85 90ından iyi olduğunu bu adama nasıl anlatcan ki mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:

ellerinde kalan ürünler; 30bin satış
Mesaj otomatik birleştirildi:

gamepower daha berbat yerlerden ürün getirtiyor haberin olsun. Aldığın klavye ennn dandik switchleri kullanıyor hotswap bile değil. f75 10 boy fark çakıyor o klavyeye
oyun oynuyorsan hotswap senin için -

Top Bottom