Öneri Klavye önerisi istiyorum

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Bütçe
350
Selamlar, yeni bir mekanik klavye arayışındayım. Önceki klavyem Gamepower warlock'tu fakat ben evde değilken kuzenlerim su dökmüşler :( Mekanik klavye istiyorum, RGB olması zorunlu değil rainbow da olur ama çok kötü rainbow da olmasın, Mavi ya da kırmızı switch olur, numpad li numpadsiz de olur fakat numpadsiz olursa daha iyi olur. Bütçem en fazla 350TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum <3

Selamlar, yeni bir mekanik klavye arayışındayım. Önceki klavyem Gamepower warlock'tu fakat ben evde değilken kuzenlerim su dökmüşler :( Mekanik klavye istiyorum, RGB olması zorunlu değil rainbow da olur ama çok kötü rainbow da olmasın, Mavi ya da kırmızı switch olur, numpad li numpadsiz de olur fakat numpadsiz olursa daha iyi olur. Bütçem en fazla 350TL'dir. Önerilerinizi bekliyorum <3
Gamepowerden memnunsan Overlord bakabilirsin yeni çıkmış red , brown , black , blue switch var 259 tl

Redragon K568R güzel gibi duruyor beğendim. Bu fiyata vs. iyi midir sizce ?
Bu klavyelerin hepsi fiyatına göre gayet iyi klavyeler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

568r güzel bir klavyedir. Ama rainbow hatırlatmak isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da rgbsi https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10896

Geri