Frkndmt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 985
Hm anladım marmaradayım ben deLucifer
Hm anladım marmaradayım ben deLucifer
GüzelHm anladım marmaradayım ben de
Önere bileceğin mouse var mıdır ?O arayış biraz abartılı olur bundan sesizi vardır vaya yoktur bence bakmamalısın. Şuan trde satışı olan en hızlı klavye oynadığın oyunları için en üst seviye ekipman.
Bu da var yemez gibi olmuş yüksek bütçesi varken daha kaliteli şeyler alabilir önerdiklerine lafım yok 159 pro kullanıcısıyımDareu dk61 bak hocam sarı siteden yada temudan ajazz aj159pro beyaz bak.
Yukarıda arkadaşım önerdiğini alıcam gibi wootingden hızlı olanıBu da var yemez gibi olmuş yüksek bütçesi varken daha kaliteli şeyler alabilir önerdiklerine lafım yok 159 pro kullanıcısıyım
Hm80 miYukarıda arkadaşım önerdiğini alıcam gibi wootingden hızlı olanı
Aynen piyasadaki trde en iyi klavye dediHm80 mi
Varmı hocam mouse öneriniz? Bu dediğiniz kalvyeyi alıcam çok övdünüz filanO arayış biraz abartılı olur bundan sesizi vardır vaya yoktur bence bakmamalısın. Şuan trde satışı olan en hızlı klavye oynadığın oyunları için en üst seviye ekipman.
Söyleyim hocam. Palm tutuyorum. Elimde 18,5 a 9 cm şeklinde en boy. Yani gereksiz para vermek istemem ne kadar bütçe sorunum yok olmasadabütçe sanırısız gibi aasldhlkajhsd mouse de çok seçenek var tutuş pozisyonun el büyüklüğün bunlar önemli sağlıklı yorum yapmam kafadan biraz zor olur açıkçası.
Şuan ki süperlight 1 olan versiyonu. Aslında memnunum da siyahşuan kullandığın mouse modeli ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemcin ne?