Yardım KLAVYE ÖNERİSİ LAZIM

O arayış biraz abartılı olur bundan sesizi vardır vaya yoktur bence bakmamalısın. Şuan trde satışı olan en hızlı klavye oynadığın oyunları için en üst seviye ekipman.
Önere bileceğin mouse var mıdır ?

Dareu dk61 bak hocam sarı siteden yada temudan ajazz aj159pro beyaz bak.
Bu da var yemez gibi olmuş yüksek bütçesi varken daha kaliteli şeyler alabilir önerdiklerine lafım yok 159 pro kullanıcısıyım

Bu da var yemez gibi olmuş yüksek bütçesi varken daha kaliteli şeyler alabilir önerdiklerine lafım yok 159 pro kullanıcısıyım
Yukarıda arkadaşım önerdiğini alıcam gibi wootingden hızlı olanı

O arayış biraz abartılı olur bundan sesizi vardır vaya yoktur bence bakmamalısın. Şuan trde satışı olan en hızlı klavye oynadığın oyunları için en üst seviye ekipman.
Varmı hocam mouse öneriniz? Bu dediğiniz kalvyeyi alıcam çok övdünüz filan 😂😂

bütçe sanırısız gibi aasldhlkajhsd mouse de çok seçenek var tutuş pozisyonun el büyüklüğün bunlar önemli sağlıklı yorum yapmam kafadan biraz zor olur açıkçası.

bütçe sanırısız gibi aasldhlkajhsd mouse de çok seçenek var tutuş pozisyonun el büyüklüğün bunlar önemli sağlıklı yorum yapmam kafadan biraz zor olur açıkçası.
Söyleyim hocam. Palm tutuyorum. Elimde 18,5 a 9 cm şeklinde en boy. Yani gereksiz para vermek istemem ne kadar bütçe sorunum yok olmasada 😂

şuan kullandığın mouse modeli ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcin ne?

şuan kullandığın mouse modeli ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcin ne?
Şuan ki süperlight 1 olan versiyonu. Aslında memnunum da siyah 😂 birde acaba ergonomik sağ el olana geçsem mi acaba daha iyi olur mu diye düşünüyorum. İşlemci 9800x3d

Geri