Baranayhan21
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
350-400lirayi aşmayacak şekilde blue Switch mekanik klavye onerebilir misiniz bide ben tkl hastasıyım büyük klavye sevmiyorum tkl olursa iyi olur.
Klavyelere o kadar uzağım ki TKL hastasıyım deyince geçmiş olsun yazacaktım350-400lirayi aşmayacak şekilde blue Switch mekanik klavye onerebilir misiniz bide ben tkl hastasıyım büyük klavye sevmiyorum tkl olursa iyi olur.
Ben de bunu düşünüyorum klavye yorumlarında uygun fiyatlı olarak hep bunu öneriyorlar en son eğer daha uyguna bulamazsam bunu alicam zaten bildiğime göre redragon klavyeleriyle ünlü bı markaBütçe 600 yapılırsa k552 alınabilir ama bütçeyi 50 TL daha aşarsanız bu var buda en kalitelisi yani gamepower rampage James Donkey felan önermiyorum
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Donanım arşivinin yayınladığı klavye ?350-400lirayi aşmayacak şekilde blue Switch mekanik klavye onerebilir misiniz bide ben tkl hastasıyım büyük klavye sevmiyorum tkl olursa iyi olur.
Saber rgb bulursan indirimde alabilirsin350-400lirayi aşmayacak şekilde blue Switch mekanik klavye onerebilir misiniz bide ben tkl hastasıyım büyük klavye sevmiyorum tkl olursa iyi olur.
Kanka tkl değil o numpad tuşları olmasın istiyorum birde Logitech klavyeleri kaliteli fakat bazi ürünleri kronik sıkıntılı olabiliyormuş o yüzden pek tercih etmiyorum ama asıl sevmeme sebebim numpad olmasıDonanım arşivinin yayınladığı klavye ?
Gamepower klavye konusunda aşırı linçlenen bı marka her klavyede aynı kronik sıkıntılar var herkes çok şikayetçi o yüzden klavyesini almaya çekiniyorumGamepower katana
Kanka bide 400dedim ama bu klavye 800liraGamepower katana
Stok bittiDonanım arşivinin yayınladığı klavye ?