Adamdan tam boy klavye istemişsiniz, adam size %75'lik klavye önermiş tam istediğim diyorsunuz gerçekten garip bir milletiz.çok sağolun hocam tam aradığım klavye hem yer sıkıntısı yok hem f1 f2 tuşları var hemde sesi mükemmel fiyatını zaten konuşmaya gerek dahi yok. iyi günler dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu arada bende şuan şu klavye var https://www.trendyol.com/everest/pa...i-p-786008381?boutiqueId=61&merchantId=749598
keşke almasaydım ancak 3 ay oldu alalı ve alırken bu sitenin varlığını bilmiyordum. sizce bunu letgoya felan koysam kaçtan gider ? şuan hiçbir sıkıntısı yok tertemiz ancak satmadan önce iyice yine bir yıkarım
yaw bilader tam boydan kasıt fn tuşlarının olduğu sağlam klavye idi ayrıca 60 la 100 dışında bilmiyorum bile 60ın faydalarını alan ve 100 ün faydalarından yararlanan %75 diye bir klavye varmış bende tam aradığım yazmışım? ayrıca konuyla ilgili bilgin yoksa susta boşu boşuna bildirim gelmesin boş boş konuşuyosunuz.Adamdan tam boy klavye istemişsiniz, adam size %75'lik klavye önermiş tam istediğim diyorsunuz gerçekten garip bir milletiz.
F75 al kanka bir daha bu fiyata bulamazsın.yaw bilader tam boydan kasıt fn tuşlarının olduğu sağlam klavye idi ayrıca 60 la 100 dışında bilmiyorum bile 60ın faydalarını alan ve 100 ün faydalarından yararlanan %75 diye bir klavye varmış bende tam aradığım yazmışım? ayrıca konuyla ilgili bilgin yoksa susta boşu boşuna bildirim gelmesin boş boş konuşuyosunuz.
Rica ederim hocam ne demek. Klavye kaça gider açıkçası bilmiyorum ama önerdiğim klavyeyle aynı para ve kat kat daha üstün önerdiğim. İndirim bitmeden alın bir tane zaten şu an grupta herkes o klavyeyi konuşuyorçok sağolun hocam tam aradığım klavye hem yer sıkıntısı yok hem f1 f2 tuşları var hemde sesi mükemmel fiyatını zaten konuşmaya gerek dahi yok. iyi günler dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bu arada bende şuan şu klavye var https://www.trendyol.com/everest/pa...i-p-786008381?boutiqueId=61&merchantId=749598
keşke almasaydım ancak 3 ay oldu alalı ve alırken bu sitenin varlığını bilmiyordum. sizce bunu letgoya felan koysam kaçtan gider ? şuan hiçbir sıkıntısı yok tertemiz ancak satmadan önce iyice yine bir yıkarım
Dostum hoşuna giderse alır. Ki gitmiş bileAdamdan tam boy klavye istemişsiniz, adam size %75'lik klavye önermiş tam istediğim diyorsunuz gerçekten garip bir milletiz.
Daha ne istediğini doğru dürüst açıklayamıyorsun ne diyeyim kardeşim kolay gelsin,yaw bilader tam boydan kasıt fn tuşlarının olduğu sağlam klavye idi ayrıca 60 la 100 dışında bilmiyorum bile 60ın faydalarını alan ve 100 ün faydalarından yararlanan %75 diye bir klavye varmış bende tam aradığım yazmışım? ayrıca konuyla ilgili bilgin yoksa susta boşu boşuna bildirim gelmesin boş boş konuşuyosunuz.
min 670 tl diyor nasil alacağiz 590 tl klavye (halletim daha önce sipariş vermemiştim çorap koydum)Bilek desteksiz klavye önerebilirim. Kendim alırsın bilek desteğini. Aula F75 şu an indirimde temu üzerinde
Ekstra birşeyler ekleyeceksinmin 670 tl diyor nasil alacağiz 590 tl klavye (halletim daha önce sipariş vermemiştim çorap koydum)
1-2 tane bir şey al yanına 20-30 liralıkmin 670 tl diyor nasil alacağiz 590 tl klavye (halletim daha önce sipariş vermemiştim çorap koydum)