Neler Yeni

Klavye Önerisi (Lütfen)

1Swench

80+
max 1200 tl ye %100 ve bilek destekli sağlam markalı kolay kolay bozulmayan ve yay sesi çıkarmayan bir klavye arıyorum, membrane olabilir mekanik olabilir hiç farketmez benim için önemli olan sağlamlığı ve parası. İyi günler

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
Bilek desteksiz klavye önerebilirim. Kendim alırsın bilek desteğini. Aula F75 şu an indirimde temu üzerinde

1Swench

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%100 olursa daha iyi olur

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Şan Özşaho
çok sağolun hocam tam aradığım klavye hem yer sıkıntısı yok hem f1 f2 tuşları var hemde sesi mükemmel fiyatını zaten konuşmaya gerek dahi yok. iyi günler dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu arada bende şuan şu klavye var https://www.trendyol.com/everest/pa...i-p-786008381?boutiqueId=61&merchantId=749598
keşke almasaydım ancak 3 ay oldu alalı ve alırken bu sitenin varlığını bilmiyordum. sizce bunu letgoya felan koysam kaçtan gider ? şuan hiçbir sıkıntısı yok tertemiz ancak satmadan önce iyice yine bir yıkarım
Adamdan tam boy klavye istemişsiniz, adam size %75'lik klavye önermiş tam istediğim diyorsunuz gerçekten garip bir milletiz.

1Swench

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamdan tam boy klavye istemişsiniz, adam size %75'lik klavye önermiş tam istediğim diyorsunuz gerçekten garip bir milletiz.
yaw bilader tam boydan kasıt fn tuşlarının olduğu sağlam klavye idi ayrıca 60 la 100 dışında bilmiyorum bile 60ın faydalarını alan ve 100 ün faydalarından yararlanan %75 diye bir klavye varmış bende tam aradığım yazmışım? ayrıca konuyla ilgili bilgin yoksa susta boşu boşuna bildirim gelmesin boş boş konuşuyosunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Hüseyin
yaw bilader tam boydan kasıt fn tuşlarının olduğu sağlam klavye idi ayrıca 60 la 100 dışında bilmiyorum bile 60ın faydalarını alan ve 100 ün faydalarından yararlanan %75 diye bir klavye varmış bende tam aradığım yazmışım? ayrıca konuyla ilgili bilgin yoksa susta boşu boşuna bildirim gelmesin boş boş konuşuyosunuz.
F75 al kanka bir daha bu fiyata bulamazsın.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Uğur Çam
çok sağolun hocam tam aradığım klavye hem yer sıkıntısı yok hem f1 f2 tuşları var hemde sesi mükemmel fiyatını zaten konuşmaya gerek dahi yok. iyi günler dilerim

hocam bu arada bende şuan şu klavye var https://www.trendyol.com/everest/pa...i-p-786008381?boutiqueId=61&merchantId=749598
keşke almasaydım ancak 3 ay oldu alalı ve alırken bu sitenin varlığını bilmiyordum. sizce bunu letgoya felan koysam kaçtan gider ? şuan hiçbir sıkıntısı yok tertemiz ancak satmadan önce iyice yine bir yıkarım
Rica ederim hocam ne demek. Klavye kaça gider açıkçası bilmiyorum ama önerdiğim klavyeyle aynı para ve kat kat daha üstün önerdiğim. İndirim bitmeden alın bir tane zaten şu an grupta herkes o klavyeyi konuşuyor

Dostum hoşuna giderse alır. Ki gitmiş bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Şan Özşaho
Daha ne istediğini doğru dürüst açıklayamıyorsun ne diyeyim kardeşim kolay gelsin,

https://share.temu.com/CVLS8P6rRaA

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Aydın
Bilek desteksiz klavye önerebilirim. Kendim alırsın bilek desteğini. Aula F75 şu an indirimde temu üzerinde
min 670 tl diyor nasil alacağiz 590 tl klavye (halletim daha önce sipariş vermemiştim çorap koydum)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,410
Üyeler
163,657
Son üye
Carameal
Top Bottom