Yardım KLAVYE ÖNERİSİ VE WARLOCK

ya da

Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Ben 200-250 civarı bir klavye arıyorum. Compact ve küçük olması önemli. Warlock kronik sorunlu diyen çok fazla fakat benim arkadaşım ve forumda bazıları Warlock Compact'ın 2021'de bu sorunu düzelttiğini ve yeni serilerde olmadığını söylüyordu. Hatta bir tedarik şirketinde çalışan yakın arkadaşım ürünlerin yeni geldiğini bu ürünlerde sorun olmadığını söylüyor. Bu doğru mu, bilgisi olan var mı? Gamenote KB435L bakmıştım fakat çok sesli ve sessiz olmasını istiyorum. Önerileriniz var mı?
299 tl ye James Donkey 610S alıanbilir switch kalitesi malzeme kalitesi renk modları olarak ben çok memnunum indirimde 250 ye almıştım

299 TL ye James Donkey 610S alıanbilir switch kalitesi malzeme kalitesi renk modları olarak ben çok memnunum indirimde 250 ye almıştım
Sizde ki blue mu yoksa Brown switch mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ya da
Öneri için teşekkürler ama ikiside başka odada uyuyan birini rahatsiz ediyor diyorlar. Benim için mekanik olması önemli değil membran da olur. Sessiz öneriniz var mı?

Sizde ki blue mu yoksa Brown switch mi?

Öneri için teşekkürler ama ikiside başka odada uyuyan birini rahatsiz ediyor diyorlar. Benim için mekanik olması önemli değil membran da olur. Sessiz öneriniz var mı?
blue switch membran mı arıyorsun

Farketmez. Sessiz ve küçük olması önemli. Sizdeki klavye çok ses yapıyor mu, başka odada uyuyan birini rahatsız eder mi?
benim odam oturma odası ile yan yana daha kimse bişey demedi kullandığım kulaklığın yalıtımı iyi olduğu için o kadar sesi bende hissetmiyorum geceleri

Farketmez. Sessiz ve küçük olması önemli. Sizdeki klavye çok ses yapıyor mu, başka odada uyuyan birini rahatsız eder mi?
blue switch en sesli olandır bu arada

benim odam oturma odası ile yan yana daha kimse bişey demedi kullandığım kulaklığın yalıtımı iyi olduğu için o kadar sesi bende hissetmiyorum geceleri

blue switch en sesli olandır bu arada
Ben kendim rahatsız olmam problem değil ama annem duyarsa sıkıntı diye sordum teşekkürler

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,536
Üyeler
193,425
Son üye
hasan3169
Geri