Neler Yeni

Yardım KLAVYE ÖNERİSİ VE WARLOCK

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
ya da

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Ben 200-250 civarı bir klavye arıyorum. Compact ve küçük olması önemli. Warlock kronik sorunlu diyen çok fazla fakat benim arkadaşım ve forumda bazıları Warlock Compact'ın 2021'de bu sorunu düzelttiğini ve yeni serilerde olmadığını söylüyordu. Hatta bir tedarik şirketinde çalışan yakın arkadaşım ürünlerin yeni geldiğini bu ürünlerde sorun olmadığını söylüyor. Bu doğru mu, bilgisi olan var mı? Gamenote KB435L bakmıştım fakat çok sesli ve sessiz olmasını istiyorum. Önerileriniz var mı?
299 tl ye James Donkey 610S alıanbilir switch kalitesi malzeme kalitesi renk modları olarak ben çok memnunum indirimde 250 ye almıştım

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
299 TL ye James Donkey 610S alıanbilir switch kalitesi malzeme kalitesi renk modları olarak ben çok memnunum indirimde 250 ye almıştım
Sizde ki blue mu yoksa Brown switch mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da
Öneri için teşekkürler ama ikiside başka odada uyuyan birini rahatsiz ediyor diyorlar. Benim için mekanik olması önemli değil membran da olur. Sessiz öneriniz var mı?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Sizde ki blue mu yoksa Brown switch mi?

Öneri için teşekkürler ama ikiside başka odada uyuyan birini rahatsiz ediyor diyorlar. Benim için mekanik olması önemli değil membran da olur. Sessiz öneriniz var mı?
blue switch membran mı arıyorsun

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Farketmez. Sessiz ve küçük olması önemli. Sizdeki klavye çok ses yapıyor mu, başka odada uyuyan birini rahatsız eder mi?
benim odam oturma odası ile yan yana daha kimse bişey demedi kullandığım kulaklığın yalıtımı iyi olduğu için o kadar sesi bende hissetmiyorum geceleri

Farketmez. Sessiz ve küçük olması önemli. Sizdeki klavye çok ses yapıyor mu, başka odada uyuyan birini rahatsız eder mi?
blue switch en sesli olandır bu arada

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
benim odam oturma odası ile yan yana daha kimse bişey demedi kullandığım kulaklığın yalıtımı iyi olduğu için o kadar sesi bende hissetmiyorum geceleri

blue switch en sesli olandır bu arada
Ben kendim rahatsız olmam problem değil ama annem duyarsa sıkıntı diye sordum teşekkürler

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom