Yanılmıyorsam onun yazılım desteği yoktu. Optik switch olsun diye ben bundan vazgeçmezdim açıkçası.Hocam Calypso mu, Ogre mi? 20TL var aralarında. İkisinden birini alacağım kısmetse.
Vazgeçmediniz de zaten Ogre kullanmıyor musunuz hala?Yanılmıyorsam onun yazılım desteği yoktu. Optik switch olsun diye ben bundan vazgeçmezdim açıkçası.
Cümlem ters olmuş birazVazgeçmediniz de zaten Ogre kullanmıyor musunuz hala?
Rica ederim ?Ogre'yi sipariş verdim. İlgilenen herkese teşekkürler.
3 yıla yakındır kullandığım G213 Prodigy öneririm. Tam bir fiyat performans ses konusunda çok sorunu yok. Malzeme kalitesi de güzel yani tavsiye ederim.
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
diyer cevabım yüzünden özür dilerim3 yıla yakındır kullandığım G213 Prodigy öneririm. Tam bir fiyat performans ses konusunda çok sorunu yok. Malzeme kalitesi de güzel yani tavsiye ederim.
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G213 Prodigy 920-008094 Usb Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
bilek desteği güzel sorun değil. Herhangi bir aşınması falan yok. Temizleme olayı gerçekten sıkıntı. Tuşları şuana kadar hiç çıkartmadım.diyer cevabım yüzünden özür dilerim
temizlemede sıkıntı oluyormu ?
bilek desteği nası ?