Yardım Klavye sıkıntısı

Ekran kartı sizce hangisi seçilmeli ?

• Nvidia GeForce Rtx 2060 6Gb 192 bit

• Amd Radeon 5600XT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,562
Rampage ULTIMATE isimli klavyede her şey var ama alınır mı? Paraya göre ben baktığımda 430 tl idi şuan kaç para bilmiyorum 500 olmuştur galiba özelliklerini sayayım

Full Rgb
Bilek desteği soyulmaz çünkü üstünde soyulacak bir şey yok (bazı kişiler kısa diyor)
Razer klavyelerden daha çok modu var emin olun
Mesela cs go düzeni var pubg falan kendinde yapabiliyosun daha çok var
Su geçirmez
Mekanik optik tuşlu kırmızı switch
Ses açma kısma mute var ama tekerlekli değil tuşlu
Tam boy enter(hastası olanlara)
Windows kitleme zaten nerdeyse hepsinde var
Tuşları kolay çıkmıyor yani uzun kullanım sonrası tuşlar çıkmaz illede içinde çıkan tuş çıkarma aparatıyla yapmak gerek çok iyi bi özellik
Sanırsam menteşeyle bilek desteği tutturulmuş ama sağlam
Klavye altında stand görevi gören şeylerden var nasıl sizce alınır mı?

Rampage ULTIMATE isimli klavyede her şey var ama alınır mı? Paraya göre ben baktığımda 430 TL idi şuan kaç para bilmiyorum 500 olmuştur galiba özelliklerini sayayım

Full RGB
Bilek desteği soyulmaz çünkü üstünde soyulacak bir şey yok (bazı kişiler kısa diyor)
Razer klavyelerden daha çok modu var emin olun
Mesela cs go düzeni var PUBG falan kendinde yapabiliyosun daha çok var
Su geçirmez
Mekanik optik tuşlu kırmızı switch
Ses açma kısma mute var ama tekerlekli değil tuşlu
Tam boy enter(hastası olanlara)
Windows kitleme zaten nerdeyse hepsinde var
Tuşları kolay çıkmıyor yani uzun kullanım sonrası tuşlar çıkmaz illede içinde çıkan tuş çıkarma aparatıyla yapmak gerek çok iyi bi özellik
Sanırsam menteşeyle bilek desteği tutturulmuş ama sağlam
Klavye altında stand görevi gören şeylerden var nasıl sizce alınır mı?
Bahsettiğin klavye Vatan'da 401 TL'den alınabiliyor.
Ama o fiyata RAMPAGE almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Yukarıda bahsettiğin özelliklerin neredeyse hepsi, piyasadaki diğer mekanik klavyelerde bulunuyor zaten. Tek farkı "Optik" olması.

Bahsettiğin klavye Vatan'da 401 TL'den alınabiliyor.
Ama o fiyata RAMPAGE almak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Yukarıda bahsettiğin özelliklerin neredeyse hepsi, piyasadaki diğer mekanik klavyelerde bulunuyor zaten. Tek farkı "Optik" olması.
Su geçirmemezlik hepsinde var mı? Yok
Birde tam boy enter takıntım var benim birde bahsetmemişim fabrika çıkışlı türkçe harfler sadece rampagede var galiba çünkü tek türk marka olması lazım
Cs go düzeni falan hepsinde yok ve normal modlardan farklı modlar var videolarını izle bi

Birde tam boy enter takıntım var benim birde bahsetmemişim fabrika çıkışlı türkçe harfler sadece rampagede var galiba çünkü tek türk marka olması lazım
Cs go düzeni falan hepsinde yok ve normal modlardan farklı modlar var videolarını izle bi
Mesajımda "neredeyse hepsi, diğer klavyelerde bulunuyor" dedim. Özel olarak marka-model belirtmedim.
Piyasada kim bilir kaç farklı marka-model mekanik klavye vardır.
Su geçirmemezlik olayının, sadece ve sadece Rampage ULTIMATE'e özel olduğunu düşündüğünü sanmıyorum.
Eğer sadece onda var sanıyorsan, Gamepower Calypso da su geçirmiyor.

Birde tam boy enter takıntım var benim
birde bahsetmemişim fabrika çıkışlı türkçe harfler sadece rampagede var galiba çünkü tek türk marka olması lazım
Ben yakın zamanda 274 TL'ye SABER RGB aldım.
Su geçirmemezlik özelliğini henüz denemedim,
2 gün önce kedim masanın üstüne atlayıp kola bardağını devirmişti, bir sorun olmadı.
Klavye tamamen Türkçe tuş takımına sahip,
Ve Türkçe karakterler sonradan basılma değil.
Bir sürü farklı ışık modu ve her modun özelleştirmesi var, aynı şekilde taban aydınlatması da mevcut.
Ayrıca her tuşu ayrı ayrı programlayarak, istediğin renk düzenini yaratabiliyorsun.
Zaten senin bahsettiğin klavye SABER RGB'nin bilek destekli ve optik versiyonu.

Mesajımda "neredeyse hepsi, diğer klavyelerde bulunuyor" dedim. Özel olarak marka-model belirtmedim.
Piyasada kim bilir kaç farklı marka-model mekanik klavye vardır.
Su geçirmemezlik olayının, sadece ve sadece Rampage ULTIMATE'e özel olduğunu düşündüğünü sanmıyorum.
Eğer sadece onda var sanıyorsan, Gamepower Calypso da su geçirmiyor.

Ben yakın zamanda 274 TL'ye SABER RGB aldım.
Su geçirmemezlik özelliğini henüz denemedim,
2 gün önce kedim masanın üstüne atlayıp kola bardağını devirmişti, bir sorun olmadı.
Klavye tamamen Türkçe tuş takımına sahip,
Ve Türkçe karakterler sonradan basılma değil.
Bir sürü farklı ışık modu ve her modun özelleştirmesi var, aynı şekilde taban aydınlatması da mevcut.
Ayrıca her tuşu ayrı ayrı programlayarak, istediğin renk düzenini yaratabiliyorsun.
Zaten senin bahsettiğin klavye SABER RGB'nin bilek destekli ve optik versiyonu.
Kola döküldüyse yapış yapış olabilir dikkat et olduysa al klavyeyi boydan yıka 😅 ve tuşları çıkarıp tuş switch kısımlarınıda yıkayabilirsin neden alakasız bişey söyledim bilmiyorum

Kola döküldüyse yapış yapış olabilir dikkat et olduysa al klavyeyi boydan yıka 😅 ve tuşları çıkarıp tuş switch kısımlarınıda yıkayabilirsin neden alakasız bişey söyledim bilmiyorum
Gerekeni yaptım, teşekkür ederim. :)

Geri