Neler Yeni

Klavye Switch Önerisi

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Tuğra Tertemiz
Monsgeek M1 V5 klavye için temudan leabog graywood v4 switchleri buldum sizce bunlar orjinal mi ? Ayrıca üstünde gelen creamy purple pronun sesinden daha güzel mi ? (tactile switch ssevmiyorum)

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Arnold Ciwardagexer
Monsgeek M1 V5 klavye için temudan leabog graywood v4 switchleri buldum sizce bunlar orjinal mi ? Ayrıca üstünde gelen creamy purple pronun sesinden daha güzel mi ? (tactile switch ssevmiyorum)
Gateron Oil king al.

Loki_0

80+ Bronze
Yani M1 V5 de graywood V4 için biraz sesli diyorlardı hocam ama kişiden kişiye değişir. Bütçeniz nedir, belki başka seçenekler de vardır.

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Tuğra Tertemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Musa Topçu
ben almıştım v4 çok güzel sese sahip m1 v5 in stok switchinden daha iyi

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Arnold Ciwardagexer
Hocam 1000 civarı olursa iyi olur.

Hocam ışık geçirgenliği düşük kalmaz mı bunun acaba sideprint keycap ile kullanıyorum klavyeyi.
Side print kullanıyorsan senin için farketmemesi lazım. Bende de side print varışığı sadece keycapse veriyor etrafına fazla vermiyor. Ayrıca O şeffaf plastik sesi daha kötü sönümlüyor

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Tuğra Tertemiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben almıştım v4 çok güzel sese sahip m1 v5 in stok switchinden daha iyi
Hocam sesi tok güzel duruyor videolara göre bende beğendim açıkçası.
Side print kullanıyorsan senin için farketmemesi lazım. Bende de side print varışığı sadece keycapse veriyor etrafına fazla vermiyor. Ayrıca O şeffaf plastik sesi daha kötü sönümlüyor
Ses sönümleme olayını bilmiyordum hocam o halde oil king için biraz araştırma yapayım. Bir de piano pro var akko tarafında sizce oil king mi yoksa piano pro mu ?

Monarch Leviathan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Arnold Ciwardagexer
Hocam sesi tok güzel duruyor videolara göre bende beğendim açıkçası.

Ses sönümleme olayını bilmiyordum hocam o halde oil king için biraz araştırma yapayım. Bir de piano pro var akko tarafında sizce oil king mi yoksa piano pro mu ?
İkisi de çok benzer ama oil king daha iyidir.

Top Bottom