klavye tuş takımı kontrol eden program

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar klavyedeki tuşlara basarak bunu raporlayan bir program varmıdır ? Örnek veriyorum A B C tuşlarına basınca bunu işlem bittikten sonra harflerin yanında işte pass yazısı gibi ona benzer bi rapor çıktısı alabileceğim bi yer veya uygulama merak ediyorum.

arkadaşlar klavyedeki tuşlara basarak bunu raporlayan bir program varmıdır ? Örnek veriyorum A B C tuşlarına basınca bunu işlem bittikten sonra harflerin yanında işte pass yazısı gibi ona benzer bi rapor çıktısı alabileceğim bi yer veya uygulama merak ediyorum.

Şu siteye göz atabilirsin

İnternete keyboard test yaz çıkıyor, hangi tuşların algılanıp algılanmadığını görebilirsin

hocam bunun raporunu veren bi program istiyorum . Bu klavyenin atıyorum tuş takımının bütün kombinasyonlarının yanına işte PASS raporu gibi bi çıktı almam mümkünmü ?

hocam bunun raporunu veren bi program istiyorum . Bu klavyenin atıyorum tuş takımının bütün kombinasyonlarının yanına işte PASS raporu gibi bi çıktı almam mümkünmü ?
Hocam internete yazın bi ton test çıkıyor zaten, öyle bir uygulama yok yani, klavye raporu alma gibi bir şey hiç duymadım varsa da bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,808
Üyeler
174,926
Son üye
ABDURREZZAK123
Geri