hem mouse hem klavye için o büyçe kral ben bu konuda pek bilgili değilim o yüzden öneri yapamıyorumMchose ace 60 pro. Mchose A5 ultra. Bundan daha kalitelisi yok ve bunlar çok kaliteli. Gaming gende mevcutlar.
Tamam toplam 4100 falan yapıyo zaten ?hem mouse hem klavye için o büyçe kral ben bu konuda pek bilgili değilim o yüzden öneri yapamıyorum
aynı marka olunca ikisi de klavye sandım cahillik hatsafadaTamam toplam 4100 falan yapıyo zaten ?
hocam yakında almayı düşünüyorrum nasıldır bu https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/![]()
MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE A5 Ultra Blue 8K/4K Hz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (A5-14SA) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
MCHOSE A5 Ultra Blue 8K/4K Hz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (A5-14SA) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla MCHOSE A5 Ultra Blue 8K/4K Hz Kablosuz Simetrik Gaming Mouse (A5-14SA) fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Bu bütçede en kaliteli en iyi 2 ürünü attım sana. Başka bir şey alırsan pişman olursun. Hayırlı olsun.
1500 lira olsa iyi. Git mchose ace 68 al. 2000-4000 fiyat bandında Mchose’dan başka klavye almayın pişman olursunuz. Mchose çok kaliteli bileşenler kullanıyor. 6-10klık manyetik klavyelerle tek farkı metal kasa olmaması.hocam yakında almayı düşünüyorrum nasıldır bu https://www.gaming.gen.tr/urun/6042...-argb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/
matcha latte switch mi onerirsiniz yoksa cabbage tofu mu? genel kullanim icinEğer hardcore oyun oynamıcaksan daha çok hikaye oyunudur ya da kod yazmadır günlük kullanımdır vesaire bunu al.
![]()
MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1500 lira olsa iyi. Git mchose ace 68 al. 2000-4000 fiyat bandında Mchose’dan başka klavye almayın pişman olursunuz. Mchose çok kaliteli bileşenler kullanıyor. 6-10klık manyetik klavyelerle tek farkı metal kasa olmaması.
Cabbage tofu ama ikisi de süpermatcha latte switch mi onerirsiniz yoksa cabbage tofu mu? genel kullanim icin