Klavye Ve Mouse Önersi

zwaige

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
2000
ASUS ROG STRIX Impact II ve Rampage Parvus Almayı Düşünüyorum Kullananlar Varsa İyi Veya Kötü Yanlarını Söylerlerse Memnun Olurum. Kullanmayanlar Rampage Kötü Demeye Gelmesin

Fare:

Klavye:

Fare:

Klavye:

mouse cok pahalı & klavyenin üzerindeki cok fazla şey var mesela g tuşunda delete fln cok sevmiyorum

mouse cok pahalı & klavyenin üzerindeki cok fazla şey var mesela g tuşunda delete fln cok sevmiyorum
Bütçeniz dahilinde en iyileri bunlar olur ama mouse için madem pahalı düşünüyorsunuz, o zaman faremiz bu olsun:

Klavye önerisini de @DerratiX'e bırakıyorum.

rampage prvus düşünüyorum huano switch var rampage in alınabilir tke klavyesi bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mousede asus ımpact II

rampage prvus düşünüyorum huano switch var rampage in alınabilir tke klavyesi bence
Furylevel y1'da bakabilirsin o da rampage'in. Onda da huano switch var.

Şu modele de bakabilirsin. Parvus'un TKL hali.

Bu arada Parvusta %60, siz sadece yazı yazmasını mı sevmiyorsunuz? Yazı yazmazsa bence bir süre sonra o fonksiyonları unutursunuz.

Bu arada Parvusta %60, siz sadece yazı yazmasını mı sevmiyorsunuz? Yazı yazmazsa bence bir süre sonra o fonksiyonları unutursunuz.
fonksiyonlarla pek isim olmuo tkl yada %60 seviyom

red ile brown switch farkı nedir ghostun red stok bitmiş heryerde

Geri