Neler Yeni

Öneri Klavye ve Switch Tartışması

Dahası  
Bütçe
6000
Blue switch klavyeler çok fazla ses çıkartıyor, benim istediğim sessiz ve yumuşak tuşlar. Ayrıca low tasarım yani ciklet tuş tasarımını seviyorum. Laptop kullanıcısı olarak gayet alıştım diyebilirim. FPS odaklı hz ve ms değerleri iyi kaliteli olan ne önerebilirsiniz? %60 lık klavye tercihimdir, tüm tuşlar modlanmış şekilde FN tuşuyla yapılabiliyor olması koşuluyla.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
Blue switch klavyeler çok fazla ses çıkartıyor, benim istediğim sessiz ve yumuşak tuşlar. Ayrıca low tasarım yani ciklet tuş tasarımını seviyorum. Laptop kullanıcısı olarak gayet alıştım diyebilirim. FPS odaklı hz ve ms değerleri iyi kaliteli olan ne önerebilirsiniz? %60 lık klavye tercihimdir, tüm tuşlar modlanmış şekilde FN tuşuyla yapılabiliyor olması koşuluyla.
Akko fun60 Max
8k hz
her şey var şuan unutum 2500 tl

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
Dahası  
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyazı var
Zaten akko + Monsgrek umraım doğru yazmışımdır yani gayet kaliteli
bu cihazda araştırdığım kadarıyla basış mesafesini falan ayarlayabilme olayı var gibi görünüyor

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
Dahası  
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayrıca ne kadar basarsak o kadar ilerler olayı vardı sanki yanlış bilmiyorsam bu fps oyunlarında hile gibi görülmüyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ultra almayın Max gayet yeterli

Evet yapabiliyor sun
hocam peki pro modelinin farkı nedir şu an fiyatı 2.5k gözüküyor 8k hz gösteriyor

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
ayrıca ne kadar basarsak o kadar ilerler olayı vardı sanki yanlış bilmiyorsam bu fps oyunlarında hile gibi görülmüyor mu

hocam peki pro modelinin farkı nedir şu an fiyatı 2.5k gözüküyor 8k hz gösteriyor
Max modeli 2.500 tl 1 2 haftaya Stok lara girer alacaksanız bunları alın ve oyun larda hile gözükmüyor arkadaşım da var 1 haftalığına almıştım oyunlarda muazam bir şey

Dahası  
Max modeli 2.500 tl 1 2 haftaya Stok lara girer alacaksanız bunları alın ve oyun larda hile gözükmüyor arkadaşım da var 1 haftalığına almıştım oyunlarda muazam bir şey
manyetik switch daha önce kullanmadım rahatlığı nasıldır bilmiyorum ama kırılma hissiyatı falan veriyor mu yani dayanıksız bu diyeceğimiz şekilde güçsüz hissettiren

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
manyetik switch daha önce kullanmadım rahatlığı nasıldır bilmiyorum ama kırılma hissiyatı falan veriyor mu yani dayanıksız bu diyeceğimiz şekilde güçsüz hissettiren
Hayır aksine daha kaliteli ve daha dayanıklı ve daha uzun ömürlü 👍
Düşünmeden alabilirsiniz klavye yi diğer sitelerde satılıyorsa alabilir sinz

Dahası  
Hayır aksine daha kaliteli ve daha dayanıklı ve daha uzun ömürlü 👍
Düşünmeden alabilirsiniz klavye yi diğer sitelerde satılıyorsa alabilir sinz
satışlarına baktım ama max modeli için satış gözükmüyor sadece pro modeli var eğer stoklara gelirse düşüneceğim tercihlerden olacaktır

peki yine beyaz renk %60 lık ve 8k hz gibi özellikleri olan cihaz biliyor musunuz switchlerin sessiz olması gerçekten önemli benim için

Top Bottom