Yardım Klavyem bozuldu çok mutsuzum öneri lazım

Tam boy :

%75

Aluminyum Kasa %75 bütçe artarsa önerim kesinlikle budur :

Bunlardan birini tercih et bidaha asus vs kullanmazsın , marka bilindik marka , switchler akkonun iyi switchleri , hotswap özelliği %75 lerde kablosuz özelliği vs her şeyi mevcut 4 yıl sonra asus gibi basmamazlık yaparsa switchini değiştirir devam edersin
alltakiler çok ufak kalıyor bana ama şu japon temalıyı sevdim rog klavyemi aratmazlar demi bunlar mekanik hissi olsun tok sesi olsun çok seviyorum NX RED SWİTCHLERİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam boy :

%75

Bunlardan birini tercih et bidaha asus vs kullanmazsın , marka bilindik marka , switchler akkonun iyi switchleri , hotswap özelliği %75 lerde kablosuz özelliği vs her şeyi mevcut 4 yıl sonra asus gibi basmamazlık yaparsa switchini değiştirir devam edersin
Tam boydan %75 e geçme ön yargınız olabilir o yüzden bunu öneririm iyzico 500tl cashback var
switchleri nedir bunların mavi gibi sesli olmamalı arkada kardeşim arada annem uyuyor malum aile evi :D

Tam boydan %75 e geçme ön yargınız olabilir o yüzden bunu öneririm iyzico 500tl cashback var
kablosuz iyiymişte sürekli şarj işi yoruyor ya mouse ta 159 apex ti şarj bitiyor pat diye söktüm kaldırdım rog kerise geri döndüm

alltakiler çok ufak kalıyor bana ama şu japon temalıyı sevdim rog klavyemi aratmazlar demi bunlar mekanik hissi olsun tok sesi olsun çok seviyorum NX RED SWİTCHLERİ

switchleri nedir bunların mavi gibi sesli olmamalı arkada kardeşim arada annem uyuyor malum aile evi :D
aşağı kaydırınca gözüküyor g98 pro da flame orange switch var light diffuserli hoş bir switch

kablosuz iyiymişte sürekli şarj işi yoruyor ya mouse ta 159 apex ti şarj bitiyor pat diye söktüm kaldırdım rog kerise geri döndüm
hocam o japon temalı bende vardı inanılmaz bir şey, switchler zaten akko piano pro kullanınca bayılırsınız zaten , nxe göre çok hisli ve tok sesli bir switch , keycapler zaten kalite olarak kusursuz tek eksiği ışık geçirmemesi ayrıca özel seri stoğu yoktu yeni gelmiş yakında yine biter bence

hocam o japon temalı bende vardı inanılmaz bir şey, switchler zaten akko piano pro kullanınca bayılırsınız zaten , nxe göre çok hisli ve tok sesli bir switch , keycapler zaten kalite olarak kusursuz tek eksiği ışık geçirmemesi
geçmesin ışık çok önemli değil sadece bastığım tüşü seçebiliyorsam okey bana

Bulabilirsen xpg summoner5 tavsiye ederim silver speed switch

Tam boy :

%75

hacı bu japon temalıda capslock vs ışıkları varmı yoksa üzer

Işıkları var ama keycap geçirmiyor işte , rahatsız ederse temudan keycap seti çekersin 400 500 liraya
o dert değil ya numlock ışığı capslock scrol ışıları olsa yeter onları görmeyince yazı yazarken büyük küçük görmem gerekiyor :D

Işıkları var ama keycap geçirmiyor işte , rahatsız ederse temudan keycap seti çekersin 400 500 liraya
KNK Keykep nereden bulurum royal klude alrım r65 renk geçirmemesi baya kötü la bu kadar tahmın etmıordum

Geri