evet renkler çok görünmüyor ama genel olarak iyi klavye ama anne pro 2 de alınabilir eğer renk seviyosanıztuşların rgb geçirgenliği biraz düşük ustam o biraz anne pro ya itti beni
evet renkler çok görünmüyor ama genel olarak iyi klavye ama anne pro 2 de alınabilir eğer renk seviyosanıztuşların rgb geçirgenliği biraz düşük ustam o biraz anne pro ya itti beni
çok sağ ol ustam büyük ihtimal annepro alıcamevet renkler çok görünmüyor ama genel olarak iyi klavye ama anne pro 2 de alınabilir eğer renk seviyosanız
Sakin yazdım sinirlenmedim yanlış anlamasın arkadaşÜstat sakin ol
800 lirayaysa en düşüğü 800 liradır 1500 lira verilmez o klavyeye
valla aynı durum aada bendede oluyor sence neyden kaynaklı olabilir bende belki toz veya sıvı sıçramasılogitech g213 prodigy kullanıyorum. Valorant oynarken W tuşu ve bazende a s d tuşları basmıyor elimi tuştan çekip yeniden basmam gerekiyor çok sinir bozucu bir durum sorunun çözümü varsa çözümü yoksa da 1400 TL civarında klavye önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler
bende sıvı teması hiç olmadı dostum toz desen o da yok haftada 2 kez temizliyorum aynı modeli kullanan 3 arkadaşım var onlarda hiç problem çıkmadı çözemedim sorunu mecbur değiştiriyorumvalla aynı durum aada bendede oluyor sence neyden kaynaklı olabilir bende belki toz veya sıvı sıçraması
valla bende anlamadım oyunda bazen öyle yaptığı oldu açıkçası sorunlu mu bazıları bilemedimbende sıvı teması hiç olmadı dostum toz desen o da yok haftada 2 kez temizliyorum aynı modeli kullanan 3 arkadaşım var onlarda hiç problem çıkmadı çözemedim sorunu mecbur değiştiriyorum