Klavyeme kahve döktüm

aragonattt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
683
Msi GK Vigor30 klavyeme sade filtre kahve döküldü miktarı azdı ve waterproof olduğu için çok takmadım sorun da yok gözüküyordu ama 40 dakika kadar sonra x ve caps lock paralel çalışmaya başladı tuşları söktüm tuşların takılı durduğu plastiklerin bazıları kahve doluydu klavyeyi onlardan arındırdım fakat problem devam ediyor. Numpad dışında tüm tuşlar sökülü şu an acaba bi kova suda 30 saniye 1 dk kadar bekletsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?

bence sıcak bi odada beklet her şey kurusun sonra fırça ve azıcık suyla kuruyan yerleri temizle ve durula ardından pirinç koymayı deneyebilirsiniz nemini alır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha cok bozulabilir gecmis olsun
yolla bir taksi yolla 🚖

beyler ne dersiniz suya konup bekletilir mi klavye waterproof ne de olsa

Msi GK Vigor30 klavyeme sade filtre kahve döküldü miktarı azdı ve waterproof olduğu için çok takmadım sorun da yok gözüküyordu ama 40 dakika kadar sonra x ve caps lock paralel çalışmaya başladı tuşları söktüm tuşların takılı durduğu plastiklerin bazıları kahve doluydu klavyeyi onlardan arındırdım fakat problem devam ediyor. Numpad dışında tüm tuşlar sökülü şu an acaba bi kova suda 30 saniye 1 dk kadar bekletsem mi diye düşünüyorum sizce ne yapmalıyım?
G.o.

Elektronik devre kart temizleme spreyleri var. O tarz bir temizlik malzemesiyle temizleyebilirsiniz.

Neminden arındırmanız en faydalı seçenek olacaktır. Klavyeyi pirinç dolu bir torbada tutmanız faydalı olacaktır. Diğer alternatif yöntem ise temizleme spreyi kullanmak.

2 saat ardından klavye kendine geldi tekrar kullanıyorum artık cevaplar için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,780
Üyeler
191,163
Son üye
1lorianz
Geri