A Alsancak1 80+ Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 342 Dün, 23:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 redjohn yazmış: Bence gayet güzel. İsterseniz ileride çerçeveyi beyaza boyayabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Yusufcan Koçkaya yazmış: 10 numara olmuş , türk kahvesi detayına bittim güle güle kullanın Devamı için tıklayın... Çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun
redjohn yazmış: Bence gayet güzel. İsterseniz ileride çerçeveyi beyaza boyayabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Yusufcan Koçkaya yazmış: 10 numara olmuş , türk kahvesi detayına bittim güle güle kullanın Devamı için tıklayın... Çok teşekkür ederim arkadaşlar saolun
Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 3,193 Dün, 23:29 #28 Alsancak1 yazmış: Evet hocam. İyiki almışım diyorum valla baya rahat yumuşacık Devamı için tıklayın... ben sert dıye dusunmustum dokununca felan yumusakmı baya
Alsancak1 yazmış: Evet hocam. İyiki almışım diyorum valla baya rahat yumuşacık Devamı için tıklayın... ben sert dıye dusunmustum dokununca felan yumusakmı baya
A Alsancak1 80+ Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 342 Dün, 23:30 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Clayz yazmış: ben sert dıye dusunmustum dokununca felan yumusakmı baya Devamı için tıklayın... Hocam ortaokuldayken kullandığımız şu oyun hamurları var ya hani. O hesap baya yumuşak. Hatta ara sıra mıncıklıyorum fena stres attırıyor
Clayz yazmış: ben sert dıye dusunmustum dokununca felan yumusakmı baya Devamı için tıklayın... Hocam ortaokuldayken kullandığımız şu oyun hamurları var ya hani. O hesap baya yumuşak. Hatta ara sıra mıncıklıyorum fena stres attırıyor
Clayz 80+ Silver Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 3,193 Dün, 23:30 #30 Alsancak1 yazmış: Hocam ortaokuldayken kullandığımız şu oyun hamurları var ya hani. O hesap baya yumuşak. Hatta ara sıra mıncıklıyorum fena stres attırıyor Devamı için tıklayın... ahahahah baya yardımcı oldun valla bende tereddut edıyodum almakta cok tesekkrler
Alsancak1 yazmış: Hocam ortaokuldayken kullandığımız şu oyun hamurları var ya hani. O hesap baya yumuşak. Hatta ara sıra mıncıklıyorum fena stres attırıyor Devamı için tıklayın... ahahahah baya yardımcı oldun valla bende tereddut edıyodum almakta cok tesekkrler