Neler Yeni

Klavyemi nasıl temizlerim ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Elimde rampage R74 modelinden bir klavye var . 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç temizlemedim . Şu an klavyeyi pislik bağlamış . Ben bunu klavyeye zarar vermeyecek bir şekilde nasıl temizleyebilirim ? (lütfen kızmayın şimdiye kadar hiç klavye temizlemedim bozarım korkusundan buraya danışmak istedim)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben bütün tuşları söküp silikonlu temizleme fısfısı ile (silikonlu olması tekrar toz tutmaması için önemli) tuşları tek silmiştim. Klavyenin aralarını da bir bezle güzelce temizlemiştim. Cillop gibi oldu.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bütün tuşları söküp silikonlu temizleme fısfısı ile (silikonlu olması tekrar toz tutmaması için önemli) tuşları tek silmiştim. Klavyenin aralarını da bir bezle güzelce temizlemiştim. Cillop gibi oldu.
Benim tuşlarda kabuk bağlamış :/

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Elimde rampage R74 modelinden bir klavye var . 1 yıldan uzun bir süredir kullanıyorum ve şimdiye kadar hiç temizlemedim . Şu an klavyeyi pislik bağlamış . Ben bunu klavyeye zarar vermeyecek bir şekilde nasıl temizleyebilirim ? (lütfen kızmayın şimdiye kadar hiç klavye temizlemedim bozarım korkusundan buraya danışmak istedim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,394
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom