beyler Dierya T68SE Klavyeme baya çay döküldü (w) tuşuna basıncca bu şekilde yazıyor ew - düzeltebilirmiyim birde bazen bir tuşa bastıgımda daaaaaaaaaaaaaaaaaa diye uzatıyor
klavyeye bir şey olmadı bunları düzeltebilirmiyim?
şekerlimiydi çaybeyler Dierya T68SE Klavyeme baya çay döküldü (w) tuşuna basıncca bu şekilde yazıyor ew - düzeltebilirmiyim birde bazen bir tuşa bastıgımda daaaaaaaaaaaaaaaaaa diye uzatıyorklavyeye bir şey olmadı bunları düzeltebilirmiyim?
Evetşekerlimiydi çay
klavyeyi temizledim ama pcb hala biraz yapış yapış gibi sadece W ya basınca ew diye algılıyor o kadar diğer sorunda yok gibi şuandaBende dökmüştüm bir ara bir şeyler belli bir süre dediğine benzer şeyler yaşasam bile zamanla geçti. Fakat tuşları söküp temizlemen daha sağlıklı olur.
çay döküldüğünde bazı ışıklar gitti basmıyordu temizledim biraz arkasından filan vurdum suları çıktı iyi gibi şuanKlavyeye nasıl bir şey olmadı çay dökülmüş tuşlar basılı kalıyor daha ne olabilirdi kiAnakarti bir güzel temizlemen lazım oksitlenir çay sekerliyse yapış yapış olur zamanla. Bence kabloyu çıkar kisa devre falan yapmasın.
w ya bastıgımda sıkıntı oluyor başka bir tuşun switchi ile değişsem olurmuKlavyeye nasıl bir şey olmadı çay dökülmüş tuşlar basılı kalıyor daha ne olabilirdi kiAnakarti bir güzel temizlemen lazım oksitlenir çay sekerliyse yapış yapış olur zamanla. Bence kabloyu çıkar kisa devre falan yapmasın.
2 hacıKac seker atiyon caya
tuşlar kendine geldi hepsi çalışıor ama bazı switchler ağırlaştı baya semsert oldu basılı filan kalabiliyorhocam şekerli içecek döküldüyse iyice kuruduktan sonra ben wd40 ile temizlemiştim (ben kola dökmüştüm tabi) tuşlar yapış yapış oldu diye. Ama benim güvencem klavyem sugeçirmez özelliğe sahipti. İyice kuruttuktan sonra tuşları da söküp bak iz vs. varsa izopropil alkol ile temizleyebilirsin en güvenli yöntem bu.
Eğer 1 sekerse sıkıntı yok ama onun üstü sıkıntı klavyeye zarar verirKac seker atiyon caya
nası yapıcam onu ?sıvı yağ ile onarmaya çalışmanı tavsiye ediyorum ama berbat halede dönüşe bilir fişne suyu dökülmüştü sıvı yağ ile ön müdahale sonucu hayatına 3 yıl daha devam etti