KLİMA SON KARAR YARDIM

Alarko flair 18 aldım ben geçen ay baya memnunum tavsiye ederim.

2 yıldır kaira kullanıyorum salona takılı mutfağı falan kapatınca 100m2 evde tüm odalara yetiyor şaşırtıcı performansı var

12btu tek bir oda ve o odaya bağlı antreyi soğutur. Diğer odaları ya da evide soğutsun gibi bir isteyiniz varsa 18btu bakın

12btu tek bir oda ve o odaya bağlı antreyi soğutur. Diğer odaları ya da evide soğutsun gibi bir isteyiniz varsa 18btu bakın
ev zaten küçük salon ile ile ev girişi bağlı yeticeğini düşünüyorum şahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benimde 20 30k arası bütçem var tek odayı sogutsun yeter ama diğerlerinide sogutsa iyi olur ne önerirsiniz btu falan hıc anlamam
12btu yeter işte sana attığım modellerden daha kapsamlı olanı arkadaş atmış ona bak istersen

ev zaten küçük salon ile ile ev girişi bağlı yeticeğini düşünüyorum şahsen

12btu yeter işte sana attığım modellerden daha kapsamlı olanı arkadaş atmış ona bak istersen
hocam bunları takması kolaymı eve birde hızlı soguturmu yani tam hatırlamıyorumda 120m2 falan ev kaç derecede tutuyor

hocam bunları takması kolaymı eve birde hızlı soguturmu yani tam hatırlamıyorumda 120m2 falan ev kaç derecede tutuyor
hacı kurulumu firma yapıyor zaten iletişime geçersin gerekli bilgileri verirler kurulum için ama hızlı soğutur şöyle soğutur desem yalan olur bende çok anlamam

işte wifi özelliği olması eve gelmeye yakın telefondan açarsın gelene kadar ferahlar ev

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri