Klipsli Gözlük Önerisi

Beguile

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
543
Selamlar, uzun süredir numaralı gözlük kullanıyorum. Hem numaralı hem güneş gözlüğü olarak kullanmak için klipsli gözlüğe geçmeyi düşünüyorum. Gözlüğü çıkarn biri değilim hep gözümdedir.

Klipsli gözlük önerir misiniz? konforlu olurmu?
Güneş gözlüğü parçası normal bir güneş gözlüğü kadar işe yarıyormu?
Erkek yetişkinim. Yüzüm üçgen yüz tipine uygun. Ne tarz önerirsiniz?
Hangi marka önerirsiniz almışlen sağlam bir şey almak istiyorum.

Markadan bağımsız birkaç optikçiyi dolaşıp bu fikrinizi onlara belirtin bence çok daha sağlıklı olur hem ürün karşılaştırması yapmış olursunuz

Klipsli gözlük kullanıyorum, on numara eşya 2 klipsli camı var, güneş gözlüğü ve gece araba yolculukları için sarı filtreli olanı, normal gözlük ve çerçeve numaralı ve mavi ışın geçirmeyen bir cam. Gözlükçüye gidip denemenizi tavsiye ederim.

Klipsli gözlük kullanıyorum, on numara eşya 2 klipsli camı var, güneş gözlüğü ve gece araba yolculukları için sarı filtreli olanı, normal gözlük ve çerçeve numaralı ve mavi ışın geçirmeyen bir cam. Gözlükçüye gidip denemenizi tavsiye ederim.
Teşekkürler modeli nedir? Birde güneş gözlüğü parçasını takınca yansıma olduğunu söyleyen yorumlar okudum. Astigmatım olduğu için merak ettim böyel bir sorun yaşadınmı?

Son düzenleme:
Teşekkürler modeli nedir? Birde güneş gözlüğü parçasını takınca yansıma olduğunu söyleyen yorumlar okudum. Astigmatım olduğu için merak ettim böyel bir sorun yaşadınmı?
bende astigmat ve miyop vardı, kontrole gittiğimde. Astigmatın geçtiğini ve miyopun kaldığını söyledi doktor, gözlükte herhangi bir yansıma yaşamadım. Modeli şimdi tam hatırlamıyorum.

hocam marka modeli nedir gözlüğünüzün birde ne kadara geldi tamamı

hocam marka modeli nedir gözlüğünüzün birde ne kadara geldi tamamı
Ben az önce aldım klipsli değil normal gözlüğe yapacaklar güneş gözlüğü parçasını. Normal gözlük camına sıkıştırma ve mavi ışık filtresi yaptırdım. Ayrıca güneş gözlüğü parçasıda polarize olacak. Bana 16.000TL mal oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri