KMS kaldırma yardım.

XAHIT

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar öncelikle selamlar:
ben alttaki yazıları
slmgr /ipk ÜRÜN ANAHTARI BURAYA YAZILACAK slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato
cmd ye yazaraK windows aktif ettim ve şu an key alacak param var
bilgisayarımda bir sürü oyun ve program yüklü olduğu için bilgisayarı formatlamak istemiyorum acaba programları vs kaldırmadan sadece işletim sistemini silip tekrardan yükleme gibi bir şey var mı yani oyunlarım vs gitsin istemiyorum ama KMS de kalksın istiyorum.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

öncelikle key alma ücretsiz bir şekilde etkinleştirebilirsin forumda konusu vardı.
ben kms kullanıcısıydım ve o konuyu uyguladığımda garip bir biçimde KMS kalktı benden. bi denemeni öneririm.

Arkadaşlar öncelikle selamlar:
ben alttaki yazıları
slmgr /ipk ÜRÜN ANAHTARI BURAYA YAZILACAK slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato
cmd ye yazaraK windows aktif ettim ve şu an key alacak param var
bilgisayarımda bir sürü oyun ve program yüklü olduğu için bilgisayarı formatlamak istemiyorum acaba programları vs kaldırmadan sadece işletim sistemini silip tekrardan yükleme gibi bir şey var mı yani oyunlarım vs gitsin istemiyorum ama KMS de kalksın istiyorum.
Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Bu arada yazmayı unuttum görev yöneticinsinde kms ile ilgili herhangi bir şey yok.
Denetim masasına girip kaldır kısmına geldiğimde de KMS ile ilgibi bir şey bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelikle key alma ücretsiz bir şekilde etkinleştirebilirsin forumda konusu vardı.
ben kms kullanıcısıydım ve o konuyu uyguladığımda garip bir biçimde KMS kalktı benden. bi denemeni öneririm.
linkleyebilir msiin konuyu kanka sana zahmet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,997
Üyeler
175,142
Son üye
Zamanski
Geri