Neler Yeni

kmspico anakart gömülme acil yardım

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran
Dostlarım abilerim lütfen yardım edin yeni bir laptop aldım freedos, bilen bir arkadaşla rufusla usb den win 11 kurduk daha sonra bana kmspico diye bir siteden 11 pro yu etkinleştirdi 6 aylık bir süresi var şu an her yerden kmspicoyu sildik malwerbaytstan tarattık birkaç bir şey çıktı sonra sildik şu an temiz bir şey görünmüyor biraz araştırdım forumlarda tonla şey var bazıları silince yeter diyor bazıları temiz kurulum şart diyor bazıları cmd vs diyor bazıları anakarta gömüyor silinmiyor diyor ne yapacağım lütfen akıl verin bir yol gösterin

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran

invy

80+ Bronze
Dostlarım abilerim lütfen yardım edin yeni bir laptop aldım freedos, bilen bir arkadaşla rufusla usb den win 11 kurduk daha sonra bana kmspico diye bir siteden 11 pro yu etkinleştirdi 6 aylık bir süresi var şu an her yerden kmspicoyu sildik malwerbaytstan tarattık birkaç bir şey çıktı sonra sildik şu an temiz bir şey görünmüyor biraz araştırdım forumlarda tonla şey var bazıları silince yeter diyor bazıları temiz kurulum şart diyor bazıları cmd vs diyor bazıları anakarta gömüyor silinmiyor diyor ne yapacağım lütfen akıl verin bir yol gösterin
Valla ben ful km spico kullanıyorum 2 yıldır bı sıkıntı yok virüs taramasindada olmuyor

Yasin Çınar

80+ Bronze
format atmayı geçtim ya anakarta gömülmüş ise ne yapacağım onu bilmiyorum bu konuyla ilgili henüz aydınlatılmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim format atacağım ama anakarta gömme olayını anlamadım format atarsak o da geçer mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Bios reset atın hocam. Anakart tamamen sıfırlanıyor ben bir kere bilgisayarı temizlerken yanlış bir şey yapmışım herhalde ekran gelmemişti bios resetleyin demişlerdi öyle zor bir işlem gibi gözüküyor çünkü direk anakarta temas etmeniz gerekiyor ama birkaç saniyelik bir işlem. Bios pilini çıkarmaktan korkuyorsanız anakartın üzerinde clear cmos diye iki tane tel çıkıntısı var. (Ya da 4 tane anakarttan anakarta değişir+ anakartın üzerinde direk clear cmos diye yazmayabilir internetten bakarsınız+ yeni anakartlarda orda direk buton oluyor oraya basmanız yeterli) Onların arasına iletken bir cisim ile (Ben tornavida tercih ettim) birbirine değdirin ama bastırmayın sadece o iki telin arasında tutun tornavidanın ucunu. Sonra bi 15 saniye kadar bekleyin sonrasında bilgisayarı çalıştırın büyük ihtimalle ilkinde olmayacak ikinci defa yapın ve bios sıfırlanmış olacak. (Tabi o ramlarin profile1 ayarı vs. hepsi sıfırlanıyor onları baştan yapmanız gerekecek.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,097
Üyeler
169,068
Son üye
archeloaded
Top Bottom