Neler Yeni

kmspico anakart gömülme acil yardım

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran
Dostlarım abilerim lütfen yardım edin yeni bir laptop aldım freedos, bilen bir arkadaşla rufusla usb den win 11 kurduk daha sonra bana kmspico diye bir siteden 11 pro yu etkinleştirdi 6 aylık bir süresi var şu an her yerden kmspicoyu sildik malwerbaytstan tarattık birkaç bir şey çıktı sonra sildik şu an temiz bir şey görünmüyor biraz araştırdım forumlarda tonla şey var bazıları silince yeter diyor bazıları temiz kurulum şart diyor bazıları cmd vs diyor bazıları anakarta gömüyor silinmiyor diyor ne yapacağım lütfen akıl verin bir yol gösterin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,170
İsim
Hacı

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran

Aykut D.

80+ Gold
Dostlarım abilerim lütfen yardım edin yeni bir laptop aldım freedos, bilen bir arkadaşla rufusla usb den win 11 kurduk daha sonra bana kmspico diye bir siteden 11 pro yu etkinleştirdi 6 aylık bir süresi var şu an her yerden kmspicoyu sildik malwerbaytstan tarattık birkaç bir şey çıktı sonra sildik şu an temiz bir şey görünmüyor biraz araştırdım forumlarda tonla şey var bazıları silince yeter diyor bazıları temiz kurulum şart diyor bazıları cmd vs diyor bazıları anakarta gömüyor silinmiyor diyor ne yapacağım lütfen akıl verin bir yol gösterin
bu olaylara hiç gerek yok cmd windows etkinleştirme en iyisi 4 5 senedir böyle yapıyorum

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran

Aykut D.

80+ Gold

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
OEM key gömülür o da zararlı değil zaten :D
Abi KMSpico key değil ki program. Ben en son kullanma gafletinde bulunduğum zaman tüm güncelleştirmeleri kapatıp Windows'u etkinleştirdi. Shadow Of Mordor'da ekranın donup kalmasından sonra sorunu çözmeye uğraşırken grafik kartı sürücüsünün de bu illetten etkilendiğini öğrendim. Ardından format atıp lisans satın aldım. Bu süre zarfında kendini geliştirmişse bilemiyorum adı batasıca.

Enes_M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Enes Mert
Ben bir ara kurdum CPU yiyordu habire temiz format at Garanti olsun.Zaten key ucuz bir şey

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,737
İsim
Emre
Discord
necromancerr
https://drive.google.com/file/d/1tIpmc4aFqpqhFE4dE-UD_Vmd951JN0LW/view?usp=sharing arkadaşım bana atmıştı kendim şuan burdaki cmd uzantısı sayesinde kullanıyorum (kendi google driveme atmıştım ) alta retail olduğuna dair ss bıraktım önceden bende kmspico kullanıyordum (githubtan atmıştı bana)
1691953676058.png

Yasin Çınar

80+ Bronze
daha 1 haftalık bile değil format atmak istemiyorum yok mu başka çözümü
hocam format atmaktan korkmana gerek yok en iyi çözüm o bu durumda. Zor bir işlemde değil zaten dünyadaki en kolay şeylerden birtanesi bilgisayardan anlamasan bile atarsın yani.

sabit.1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
sabit duran
hocam format atmaktan korkmana gerek yok en iyi çözüm o bu durumda. Zor bir işlemde değil zaten dünyadaki en kolay şeylerden birtanesi bilgisayardan anlamasan bile atarsın yani.
format atmayı geçtim ya anakarta gömülmüş ise ne yapacağım onu bilmiyorum bu konuyla ilgili henüz aydınlatılmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olsa onu söylerim, maalesef yok.
teşekkür ederim format atacağım ama anakarta gömme olayını anlamadım format atarsak o da geçer mi yardımcı olursanız çok sevinirim

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
format atmayı geçtim ya anakarta gömülmüş ise ne yapacağım onu bilmiyorum bu konuyla ilgili henüz aydınlatılmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim format atacağım ama anakarta gömme olayını anlamadım format atarsak o da geçer mi yardımcı olursanız çok sevinirim
Kısa ve öz: sıfırla kms bir programdır. format ekranında biçimlendire bas mis işte gitti. 30 gün keysiz kullan sonra para gecince alırsın max 80tl**

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,099
Üyeler
169,069
Son üye
akantanju
Top Bottom