Neler Yeni

KMSpico hakkında detaylar!

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burak Yalçınkaya
Instagram
buraqy_
Bu orjinal sitesi deilmidir ben buradan indirip yaptım 3 4 ay oldu hic bi gariplik sezmedim henüz bilmiyorum ama

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Bu orjinal sitesi deilmidir ben buradan indirip yaptım 3 4 ay oldu hic bi gariplik sezmedim henüz bilmiyorum ama
Değil dostum @RTX3070 hocamın dediği gibi kmspico ana sitesi kapandı diğer diğer sitelerde olanlar hep virüslü. Yukarda da demiştim bildiğim kadarıyla kmspicoyu yapan kişi başka bir forumda virüssüz link paylaşıyor. Bende eskiden kmspicoyu virüslü bir linkten indirmiştim değişik saçma sapan arayüzü vardı butonlara falan tıklıyordun ancak bu kms de öyle bir şey yok direkt cmd açılıyor 30-40 saniye sürüyor bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Burak Yalçınkaya
Instagram
buraqy_
Değil dostum @RTX3070 hocamın dediği gibi kmspico ana sitesi kapandı diğer diğer sitelerde olanlar hep virüslü. Yukarda da demiştim bildiğim kadarıyla kmspicoyu yapan kişi başka bir forumda virüssüz link paylaşıyor. Bende eskiden kmspicoyu virüslü bir linkten indirmiştim değişik saçma sapan arayüzü vardı butonlara falan tıklıyordun ancak bu kms de öyle bir şey yok direkt cmd açılıyor 30-40 saniye sürüyor bitiyor.
Hmm anladım teşekkür ederim 😳

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bilgisayarda KMSPico olup olmadığını nasıl anlarız? Virüs taramasında çıkmıyor. xpg sml falan kod yazıyorduk bir yerlere, oradan görme şansımız var mı?

Daha önce bilgisayarcı bu lanet yazılımı atmıştı. Bu yazılımın anakarta kaydolduğunu ve silinmediğini yazmışlar çünkü.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,080
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bilgisayarda KMSPico olup olmadığını nasıl anlarız? Virüs taramasında çıkmıyor. xpg sml falan kod yazıyorduk bir yerlere, oradan görme şansımız var mı?

Daha önce bilgisayarcı bu lanet yazılımı atmıştı. Bu yazılımın anakarta kaydolduğunu ve silinmediğini yazmışlar çünkü.
Yok silinir. Sıkıntı olan o key değil zaten o yazılım. CMD ile aktivasyon yöntemi ile KMSpico aynı yoksa.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Anladığım kadarıyla bizim CMD üzerinden yaptığımız işlemi bu program yapıyor hem de tek bir tuşla. Ama tek bir tuşla bunu yaparken bir yandan sisteme virüs enjekte ediyor.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
KMSpico yazılımı herkesin de bildiği gibi yazılım aktivasyonu için kullanılan bir program. Bu yazılım KMS sunucularını taklit ediyor (KMS sunucuları şirketlerde birden fazla PC'yi aynı anda etkinleştirmek için kullanılıyor) ve bu mantıkta çalışıyor. Peki her tarafta duyduğumuz "KMSpico kullanmayın" lafı nereden geldi? Bu yazılımın resmi sitesi 2019 yılında kapandı ve bu site onun tek indirme yeriydi. Şu anda bunları dağıtan siteler %99 ihtimalle yanında bir de zararlı yazılım gönderiyor. Çoğunluğu sizin bilgisayarınızı bir botnet'e katıyor. Botnet'ler adı üstünde olduğu gibi sosyal medya sitelerinde "bot yapmak"ta, DDoS saldırılarında vs. kullanılıyor. Ve bu botnet'lerde olan PC'lerin sayısı Türkiye'de çok fazla. KMSpico kullandıysanız büyük ihtimalle bir tanesi sizin PC'nizde de kurulu. Bunlar bellekte çalıştığı için antivirüsler fark etmeyebiliyor o yüzden hiç kapmamak en iyisi.

Şununla karıştırılmasın, "cmd ile aktivasyon" yöntemi bu değil. Benzer mantıkla çalışıyor ama içinde virüs yok (genellikle). Yine de korsan oluyor mu oluyor ama orası artık sizde ben o kısıma çok girmeyeyim.

Windows için kullananlar varsa bir temiz kurulum yapıp OEM key ile aktifleştirmesini öneririm. Zaten ucuza internette bulunabiliyor. İsteyen orijinal retail key'lerden de alabilir ancak onlar çok daha pahalı.

CMD ile uğraşmak istemeyen kişi başına dert alabilir, neden 10 dakika sürmeyecek bir şeyi güvenlice yapmak yerine indirirsin ki..

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,080
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
KMSpico kullanmayın. CMD aktifleştirme=KMSpico
CMD ile yaptığın güvenli yani nasıl gülmemi istersin?
CMD aktifleştirmede virüs gibi bir şey söz konusu değil. Korsan mı korsan ama ayrı şeyler.

Anladığım kadarıyla bizim CMD üzerinden yaptığımız işlemi bu program yapıyor hem de tek bir tuşla. Ama tek bir tuşla bunu yaparken bir yandan sisteme virüs enjekte ediyor.
Orijinali değil de bu sahteleri yapıyor. Antivirüslerin yakaladığı "hack tool"lar ile "trojan"lar çok farklıdır.

CMD ile uğraşmak istemeyen kişi başına dert alabilir, neden 10 dakika sürmeyecek bir şeyi güvenlice yapmak yerine indirirsin ki..
Çoğu kişi bilmiyor da ondan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,466
Üyeler
165,022
Son üye
aykut407
Top Bottom