Neler Yeni

KMSpico hakkında detaylar!

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar OEM Key alacağınıza ki zaten OEM keylerin %80 i MAK yani birden fazla kişi kullanıyor CMD'den etkinleştirmek de bir alternatiftir. Office programları için de bir tane sanal kart oluşturup, limit belirleyip ödemezsiniz olur biter. Ben öyle yapıyorum şu an paparadan kaldırdığım online kartımda 600 TL gibi bir şey ödemeliydim. Ağla Microsoft.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
CMD aktifleştirmede virüs gibi bir şey söz konusu değil. Korsan mı korsan ama ayrı şeyler.

Orijinali değil de bu sahteleri yapıyor. Antivirüslerin yakaladığı "hack tool"lar ile "trojan"lar çok farklıdır.

Çoğu kişi bilmiyor da ondan.
CMD ile virüs söz konusu değil, uzaktan erişim verme söz konusu. Güvenlik zaafiyetleri var, alacağın güncellemeler ile belirleniyor. Sen o uyanık hissettiren beyninle virüs gelmez ehehe sonuçta uygulama indirmedim ehehehe derken sunuculara portları kendi elinle açıp, bağlantıları kendin veriyorsun. Şirket lisansı uygulayıp starter gibi Windows kullanmana izin verseler bir cacık yapamayacaksın ama haberin var mı? Yok. Anakartını nasıl kirleteceğin sana kalmış ama kendi fikirlerini boş yaymamaya çalış. Aldığın keyler normal KMS sunucusu kullanırken, CMD kullandığında farklı server kullanıyorsun, bu yüzden ucuz keyler işlevsel; ikisi aynı değil. Trojanı bana öğretiyor aklınca ya sabır (sanki bu dönemde bulunmamış trojan kaldı, alayı hissettirmeden veri almak üzerine kurulu)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
CMD ile virüs söz konusu değil, uzaktan erişim verme söz konusu. Güvenlik zaafiyetleri var, alacağın güncellemeler ile belirleniyor. Sen o uyanık hissettiren beyninle virüs gelmez ehehe sonuçta uygulama indirmedim ehehehe derken sunuculara portları kendi elinle açıp, bağlantıları kendin veriyorsun. Şirket lisansı uygulayıp starter gibi Windows kullanmana izin verseler bir cacık yapamayacaksın ama haberin var mı? Yok. Anakartını nasıl kirleteceğin sana kalmış ama kendi fikirlerini boş yaymamaya çalış. Aldığın keyler normal KMS sunucusu kullanırken, CMD kullandığında farklı server kullanıyorsun, bu yüzden ucuz keyler işlevsel; ikisi aynı değil. Trojanı bana öğretiyor aklınca ya sabır (sanki bu dönemde bulunmamış trojan kaldı, alayı hissettirmeden veri almak üzerine kurulu)
Sen öncelikle terbiye, saygı öğren ondan sonra millete "trojan" öğret. Ben zaten bunları kullanmıyorum ne demek istiyorsun sen akşam akşam sinirlendirme. Ben bu konuda bir kere bile bunlar güvenli demedim, virüs yok dedim. Çünkü KMSpico programlarında direkt olarak uygulama ile virüs geliyor. Asla ben CMD ile yapın yok çok güvenli vs. demedim. Bu key'lerin şirket keyleri olduğunu biliyorum ayarlara girince bile zaten yazar. Bunların bağlantılarını güvenlik duvarları bile engelliyor zaten, sen karşındakini cahil mi sanıyorsun? Allah aşkına git konumdan başkalarına bilgiçlik tasla.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
CMD aktifleştirmede virüs gibi bir şey söz konusu değil. Korsan mı korsan ama ayrı şeyler.

Orijinali değil de bu sahteleri yapıyor. Antivirüslerin yakaladığı "hack tool"lar ile "trojan"lar çok farklıdır.

Çoğu kişi bilmiyor da ondan.
Burada güvenli değil yazıma laf etmişsin, virüs olmadan güvensiz hatta tehlikeli olduğunu bilerek söylüyorsan amacın saf kötülük. Millete zaafiyet verdirmek, bilmiyorsan da konuşmayacaksın. Terbiyeymiş, terbiye diye diye vasıfsızlar ülkesi olduk.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Burada güvenli değil yazıma laf etmişsin, virüs olmadan güvensiz hatta tehlikeli olduğunu bilerek söylüyorsan amacın saf kötülük. Millete zaafiyet verdirmek, bilmiyorsan da konuşmayacaksın. Terbiyeymiş, terbiye diye diye vasıfsızlar ülkesi olduk.
Güvenliğini belki de bambaşka bir konu için düşünüyorum veya bu konu içinde yazmayı unuttum, sana ne? Kimseye ben bu forumda bu tip şeyleri önermem ki zaten. Ya kimsin nesin belli değil nereden buldun beni onu da bilmem kendi işine bak. O dediğin "vasıf"tan azıcık sende olsa klavye delikanlılığı yapmazsın zaten.

Son düzenleme:

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Güvenliğini belki de bambaşka bir konu için düşünüyorum sana ne? Kimseye ben bu forumda bu tip şeyleri önermem ki zaten. Ya kimsin nesin belli değil nereden buldun beni onu da bilmem kendi işine bak. O dediğin "vasıf"tan azıcık sende olsa klavye delikanlılığı yapmazsın zaten.
Şimdi ben anlamadım kmspico kötümu

nihatoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat altinboga
İlgilendiği Kategoriler
Mobil,pc, donanım, yazılım,ipcamera,
Instagram
@nihataltinbg
Abooo musteri bilgisayarlarina kms dayamistim 😄😄

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

nihatoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Nihat altinboga
İlgilendiği Kategoriler
Mobil,pc, donanım, yazılım,ipcamera,
Instagram
@nihataltinbg
Evet kötü, kullanmayınız.

Aman hocam yapmayın bir dahakine haberiniz olsun buralara yazıyorlar "antivirüs virüs buldu KMS diye" :D.
Hocam defenderi zaten hemen hemen hepsinde devre dışı bırakmak gerekiyor yani kms virüslü diye digerleri virüssüz diye biseyde yoktur. En iyisi cmd ile ya

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Evet kötü, kullanmayınız.

Aman hocam yapmayın bir dahakine haberiniz olsun buralara yazıyorlar "antivirüs virüs buldu KMS diye" :D.
Hocam mesela windows denem surumlu pc aldim 30 gunluk deneme surumj var 30 gun sonra ne oluyor

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Güvenliğini belki de bambaşka bir konu için düşünüyorum veya bu konu içinde yazmayı unuttum, sana ne? Kimseye ben bu forumda bu tip şeyleri önermem ki zaten. Ya kimsin nesin belli değil nereden buldun beni onu da bilmem kendi işine bak. O dediğin "vasıf"tan azıcık sende olsa klavye delikanlılığı yapmazsın zaten.
Hahahaha. Klavye delikanlılığı, RTX3070 kullanıcı adlı birinin bilmeden sallayıp sonra konuyu değiştirmesine cevap vermek. Güvenliği kaç farklı açıdan düşünebilirsin? Maksimum 2 o da ancak Türkçesiz biriysen; security ve privacy anlamını karıştırırsın o kadar.
Hocam defenderi zaten hemen hemen hepsinde devre dışı bırakmak gerekiyor yani kms virüslü diye digerleri virüssüz diye biseyde yoktur. En iyisi cmd ile ya
En iyisi kaçak da olsa "retail" key alıp sunucuları ellememek.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Hahahaha. Klavye delikanlılığı, RTX3070 kullanıcı adlı birinin bilmeden sallayıp sonra konuyu değiştirmesine cevap vermek. Güvenliği kaç farklı açıdan düşünebilirsin? Maksimum 2 o da ancak Türkçesiz biriysen; security ve privacy anlamını karıştırırsın o kadar.

En iyisi kaçak da olsa "retail" key alıp sunucuları ellememek.
Evet haklısın dünyada tek C bilen sensin o yüzden adın o zaten. Hatta Windows'u da tek sen biliyorsun çünkü sen acayip bir şeysin. Türkçe hocasısın da. Forumdaki "yoksay" butonunun bana işlevini hatırlattığın için teşekkürler, listeye ilk sen ekleneceksin. Hiç bunu kullanacağımı düşünemezdim. İyi günler, bir daha da benimle muhattap olma. Sana harcayacak vaktim yok. Her şeyde haklısın. Bu forumda da tek bir kişiyle bile anlaşabildiğini düşünmüyorum.

Hocam mesela windows denem surumlu pc aldim 30 gunluk deneme surumj var 30 gun sonra ne oluyor
Key istiyor girmezsen de etkinleşmemiş oluyor. Kişiselleştirme ayarları vs. devre dışı oluyor.

O tip metotların açıkça hiçbiri iyi değil hocam ben internetten ucuz keylerden alıp fiyata dahil ederdim.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
KMSpico yazılımı herkesin de bildiği gibi yazılım aktivasyonu için kullanılan bir program. Bu yazılım KMS sunucularını taklit ediyor (KMS sunucuları şirketlerde birden fazla PC'yi aynı anda etkinleştirmek için kullanılıyor) ve bu mantıkta çalışıyor. Peki her tarafta duyduğumuz "KMSpico kullanmayın" lafı nereden geldi? Bu yazılımın resmi sitesi 2019 yılında kapandı ve bu site onun tek indirme yeriydi. Şu anda bunları dağıtan siteler %99 ihtimalle yanında bir de zararlı yazılım gönderiyor. Çoğunluğu sizin bilgisayarınızı bir botnet'e katıyor. Botnet'ler adı üstünde olduğu gibi sosyal medya sitelerinde "bot yapmak"ta, DDoS saldırılarında vs. kullanılıyor. Ve bu botnet'lerde olan PC'lerin sayısı Türkiye'de çok fazla. KMSpico kullandıysanız büyük ihtimalle bir tanesi sizin PC'nizde de kurulu. Bunlar bellekte çalıştığı için antivirüsler fark etmeyebiliyor o yüzden hiç kapmamak en iyisi.

Şununla karıştırılmasın, "cmd ile aktivasyon" yöntemi bu değil. Benzer mantıkla çalışıyor ama içinde virüs yok (genellikle). Yine de korsan oluyor mu oluyor ama orası artık sizde ben o kısıma çok girmeyeyim.

Windows için kullananlar varsa bir temiz kurulum yapıp OEM key ile aktifleştirmesini öneririm. Zaten ucuza internette bulunabiliyor. İsteyen orijinal retail key'lerden de alabilir ancak onlar çok daha pahalı.

Aferim sana
kmsyi güvenli olarak indirebilmeniz için
My digital life forumlarına üye olmanız gerek
Ben yıllardır bunu söylüyordum
Konuyu açtığın için tebrikler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,181
Üyeler
166,168