Neler Yeni

Knight Online Uzaktan Erişimde Tıklanamama Problemi

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
Merhaba arkadaşlar . Teamviewer ile uzaktan bağlanıp kullanıyordum ancak bugün evdeki diğer pcden bağlanmam gerekti. Ancak oyun ekranı açılıyor herhangi bir yere tıklamıyor. Sanırım monitörün kapalı kalmasıyla ilgili bir sorunmuş sanırım. Pcde de çift monitör kullanıyorum ve monitörlerin 1 açık 1 kapalı bu yüzden olma ihtimali nedir ve çözümünü bilen var mıdır ?

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Murat Aslan
Merhaba arkadaşlar . Teamviewer ile uzaktan bağlanıp kullanıyordum ancak bugün evdeki diğer pcden bağlanmam gerekti. Ancak oyun ekranı açılıyor herhangi bir yere tıklamıyor. Sanırım monitörün kapalı kalmasıyla ilgili bir sorunmuş sanırım. Pcde de çift monitör kullanıyorum ve monitörlerin 1 açık 1 kapalı bu yüzden olma ihtimali nedir ve çözümünü bilen var mıdır ?
Anydesk ile bağlan

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mstfslnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Mustafa Salan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İzin vermen gereken bir şey olabilir biraz kurcala istersen
Yani Laptop ta rahat kullanıyordum izin filan gerekmiyordu. Benim tahminim şuan masaüstü pcde açık oyun. Onuda çift monitörle kullanıyorum ve monitörlerden biri kapalı. Bu oyun içi tıklamaları etkiler mi acaba. Diğer herşeyi kullanabiliyorum zaten ama Knight Online ı açınca herhangi birşeye tıklanmıyor.

Top Bottom