Neler Yeni

Kodlama nasıl öğrenebilirim?

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
Arkdaşlar kodlama öğrenmek istiyorum,ama nereden başlayacağımı bilmiyorum sizin bildiğiniz öğrenebileceğim varmı? şu olsun şunu öğrencem gibi bir durum söz konusu değil gelecegime yatırım yapmak için öğrenmek istedim sadece bildiğiniz biryer iyi anlatan bir hoca veya bi teknik varmıdır var ise yazarsanız sevinirim.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Önce hangi dili öğrenmek istediğini belirle

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
internette sınırsız kaynak var

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Java tavsiye ederim bence gayet güzel bir dil bende şuan öğrenmekteyim.
Ayrıca Engin demiroğ'dan öğren derim adam çok güzel ve açık anlatıyor Yazılım bilimi kanalında bakabilirsin.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Üniversiteyi kazan, bilişim alanlarından birini seç, öğrenirsin. Buradan sana cevap yazacakların çoğu kedisi bilmiyor. Başka yerden okuyup, sana cevap verecek.

foolhardy0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
bayhangozukara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
tam da bunu anlatmaya çalıştım yazımda ama anlaşılmamış sanırım neyın hangı kodun neye yaradıgını bılmıyorum onun ıcın konu actım ısımlerını de bılmıyorum bır kacını duymuslugum var sadece.
Genel olarak her dil ile birçok şey yapabilirsin. Sadece farklı programlar farklı diller kullanıyor(ue=C++,unity=C# vb.). Senin amacın ne? sitemi yapmak istiyosun oyunmu? Bana bunları söyle.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Üniversiteyi kazan, bilişim alanlarından birini seç, öğrenirsin. Buradan sana cevap yazacakların çoğu kedisi bilmiyor. Başka yerden okuyup, sana cevap verecek.
Çok yanlış düşünüyorsun. Şuan uzun süredir geliştirmekte olduğum oyunlarım/projelerim var. Google play store'da yayınlamayı düşünüyorum. Aktif olarak C# ile unity ve ileri düzey js ile cocos 2d kullanıyorum. Aynı zamanda aktif şekilde C++ eğitimi alarak kendimi unreal engine 5'e hazırlıyorum🙂

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Çok yanlış düşünüyorsun. Şuan uzun süredir geliştirmekte olduğum oyunlarım/projelerim var. Google play store'da yayınlamayı düşünüyorum. Aktif olarak C# ile unity ve ileri düzey js ile cocos 2d kullanıyorum. Aynı zamanda aktif şekilde C++ eğitimi alarak kendimi unreal engine 5'e hazırlıyorum🙂
Dereyi görmeden paçayı sıvamış sın. Henüz ortada yayınlamış bir proje yoksa, hayal kurmuş olmaktan öte gidememiş sin.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Dereyi görmeden paçayı sıvamış sın. Henüz ortada yayınlamış bir proje yoksa, hayal kurmuş olmaktan öte gidememiş sin.
Ortada birsürü projem var, sadece henüz tam olarak bitmediler. Siz insanlara ilham vermek yerine sadece taşlarsınız. Ulaşamayacağın şeylere bulaşmaktan vazgeç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,596
Üyeler
163,691
Son üye
Xkral_Tr
Top Bottom