Neler Yeni

Kolay Gelsin Kargoya Ulaşamıyorum, Ne Yapmalıyım?

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
4 5 kere aramayı denedim açmıyorlar takip no çalışmıyor amazon üzerinden bir işlem yapılamıyor amazondan bakılınca kargo gecikti diyor benim bu durumda yasal hakkım nedir tam olarak ne yapmam gerek yardımcı olabilecek var mı bu firmayı nereye şikayet edebilirim
takip numarası kargo bulunduğunuz şehre girene kadar çalışmıyor diye biliyorum bende öyle olmuştu gelcekleri zaman arayıp 5 6 saat öncesinden haber veriyolar daha önce 2 defa kullanma fırsatım oldu ikisinde de sorunsuz bir şekilde paketi bile hasar almadan gelmişti

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Siz hizmetinden memnun kalmadınız diye böyle bir başlık girmeniz saçmalık herhangi bir firmayla her sorun yaşayan basıyor kötülemeyi kolay gelsin ile yaşadığım sorun yazmak çok mu zor ayrıca kargo takip numarası kargo firması tarafından değil amazon tarafından belirleniyor destekle görüşünce 5 dakikada güncel bilgi vereceklerine eminim

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz hizmetinden memnun kalmadınız diye böyle bir başlık girmeniz saçmalık herhangi bir firmayla her sorun yaşayan basıyor kötülemeyi kolay gelsin ile yaşadığım sorun yazmak çok mu zor ayrıca kargo takip numarası kargo firması tarafından değil amazon tarafından belirleniyor destekle görüşünce 5 dakikada güncel bilgi vereceklerine eminim
açmıyorlar kısmının neresini okumadın dümdüz troll yorum

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Abdullah
PTT ve sürat ile tanışmadın herhalde. Ben bir kere aldım adamlar yurtdışı ürününü iki gün erken teslim etti toplam 8 gün sürdü. Sürat 1 aydır kargomu getirmedi 😂

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
Benim de en sevdiğim firmaydı ama ilginç bir şekilde son seferinde biraz problemli oldu.
Telefonu açmama konusunda haklısın.
Diğer konularda şanssızlık diye düşünüyorum.

Top Bottom