Neler Yeni

Kolay Gelsin Takip Kodu Çalışmıyor

serwintes

80+ Gold
amazondan ürün aldım kolay gelsin diye hiç duymadığım bir firmadan geldiğini söyledi fakat verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde çıkmadı ve 2 3 gündür bu olay bilgisi bu kargo şirketi hakkında tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi
sıkıntı yok normal kargo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kolay gelsin ve agt ile en rezil kargo şirketlerinden evde olduğum halde sokağın resmini çekip evde değildi demesi mi geliyoruz diye sms atıp diğer gün mü gelmesi
senin başına öyle gelmiş ben problem yaşamadım 4 defa

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Kolay gelsin ve agt ile en rezil kargo şirketlerinden evde olduğum halde sokağın resmini çekip evde değildi demesi mi geliyoruz diye sms atıp diğer gün mü gelmesi
Alakası yok agt kurye öyle olabilir ama kolay gelsin on numara firma belki senin bölgende dağıtım yapan eleman art niyetlidir. Şikayet edebilirsin. Benim bölgeye bakan agt kuryesini şikayet etmiştim. En son siparişte bir baktım farklı bir kişi getirmişti kargoyu. :d Adam her geldiğinde aşağıya çağırıyordu.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Kaan
Ülkedeki en iyi kargo firması olabilir. En azından İstanbul içerisinde kusursuz. Bazen yoğunluk olması normal çünkü kapasiteleri var, şu sıralar Amazon Prime Day fırsatları devam ediyor bildiğiniz üzere, dolayısıyla yoğunluk çok doğal şu sıralar. Bir defasında sisteme girilmeme olayı bana da olmuştu ama 1-2 gün içerisinde halletmişlerdi. Arayıp bilgi alın isterseniz.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Kolay gelsin ve yurtiçi kargo en memnun kaldiklarim.
Kolay gelsin 50 den fazla kargo getirmiştir gününde ve sıkıntısız.
sürat kargo en kötüsü kağıdın üstünde 10 tl tahsil ücreti yazıyor benden 1000 tl tahsil ücreti istediler nedenini sorduğumda gönderen şube öyle yazmış dediler ellerinde panel var qr okutunca 1000 yazıyor kağıdın üstünde 10 tl yazıyor şubeyi arıyoruz ulaşılmıyor masa başı iş yapmak bu kadar zor olmasa gerek aras kargo ile telefon gelicek yurtiçi olsa 1 günde şubeye getirir yarın dağıtıma çıkardı 3 gün oldu kargom hala adanada ürgübe bir türlü gelemedi kargoda şanlıurfadan yola çıktı sonra ne alakaysa diyerbakıra oradan adanaya gitti artık telefonum elime ulaşsada şu iphone ve prizden bağımsız hareket etmek istiyorum…

amazondan termal macun almıştım kolay gelsin ile 24 saatden kısa sürede geldi akşam 8 gibi sipariş ettim sabah 8 de elime ulaştı inanamadım

yurtiçi ve kolay gelsinden başka kargo tanımam mng de bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü orta diyebilirim sürat ptt rezil ötesi heryerde kargo var yerlerde sağda solda masanın üstünde istiflenmiş şekilde duruyor birde yurt dışı kargolarda tek ptt ile gelmesi olayıda dünyanın en saçma şeyi ben böyle bir tekellik görmedim aşırı saçma 2 gün şubede bekletip sonra dağıtıma çıkıyor ptt :D

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Abdullah
sürat kargo en kötüsü kağıdın üstünde 10 TL tahsil ücreti yazıyor benden 1000 TL tahsil ücreti istediler nedenini sorduğumda gönderen şube öyle yazmış dediler ellerinde panel var qr okutunca 1000 yazıyor kağıdın üstünde 10 TL yazıyor şubeyi arıyoruz ulaşılmıyor masa başı iş yapmak bu kadar zor olmasa gerek aras kargo ile telefon gelicek yurtiçi olsa 1 günde şubeye getirir yarın dağıtıma çıkardı 3 gün oldu kargom hala adanada ürgübe bir türlü gelemedi kargoda şanlıurfadan yola çıktı sonra ne alakaysa diyerbakıra oradan adanaya gitti artık telefonum elime ulaşsada şu iphone ve prizden bağımsız hareket etmek istiyorum…

amazondan termal macun almıştım kolay gelsin ile 24 saatden kısa sürede geldi akşam 8 gibi sipariş ettim sabah 8 de elime ulaştı inanamadım

yurtiçi ve kolay gelsinden başka kargo tanımam mng de bazı yerlerde iyi bazı yerlerde kötü orta diyebilirim sürat ptt rezil ötesi heryerde kargo var yerlerde sağda solda masanın üstünde istiflenmiş şekilde duruyor birde yurt dışı kargolarda tek ptt ile gelmesi olayıda dünyanın en saçma şeyi ben böyle bir tekellik görmedim aşırı saçma 2 gün şubede bekletip sonra dağıtıma çıkıyor ptt :D
Sürat kargo gördüm sinirlendim. Adamlara bir sövmediğim kaldı yüzlerine. Cidden sürat kargo ile bir alışveriş yapmayın

Darkone22

80+ Bronze
amazondan ürün aldım kolay gelsin diye hiç duymadığım bir firmadan geldiğini söyledi fakat verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde çıkmadı ve 2 3 gündür bu olay bilgisi bu kargo şirketi hakkında tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi
Kolay gelsin Amazon'un bana kalırsa göz bebeği. Kargoların en hasarsiz geldigi firma. Bana abla getiriyor kargoları numarasını falan aldım gelecegi zaman hep haber veriyor. 🤣

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,228
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bu aralar nerden ürün alsam bu firmayı kullanıyor, bana 1 gün geç getiriyorlar diğer firmalara göre ama bir sıkıntı yaşamadım.
Sitelerine bazen geç düşebiliyor tam optimize değil siteleri, arayıp neden göremediğinizi sorun yardımcı oluyorlar ben de yaşamıştım.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Erdoğan Aktaş
Aga ben Niğde de oturuyorum her kargo 3. Gün içerisinde getiriyor amazon hep mng veriyordu buna vermiş bu sefer kolay gelsin bugun teslimat pazartesi gözüküyor kendi sitesinde takip kodu da çalışmıyor anlamadim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Fatih
Dostum biz amazondan saat aldık pazartesi teslim edilecekti amazon biz kargoya verdik diyor kolay gelsinde bizim haberimiz yok diyo verdikleri takip kodu çalışmıyor çok kötü bir firma

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
ali
Dostum biz amazondan saat aldık pazartesi teslim edilecekti amazon biz kargoya verdik diyor kolay gelsinde bizim haberimiz yok diyo verdikleri takip kodu çalışmıyor çok kötü bir firma
verdikleri takip kodu kendi iline kargo girene kadar çalışmıyor

Aga ben Niğde de oturuyorum her kargo 3. Gün içerisinde getiriyor amazon hep mng veriyordu buna vermiş bu sefer kolay gelsin bugun teslimat pazartesi gözüküyor kendi sitesinde takip kodu da çalışmıyor anlamadim
Takip kodu senin iline girdiğinde aktif oluyor

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Erdoğan Aktaş

verdikleri takip kodu kendi iline kargo girene kadar çalışmıyor

Takip kodu senin iline girdiğinde aktif oluyor
Aga bu amazonun verdigi tarih kesin mi teslimat normalde kargo 2-3 günde gelir benim eve bu pazartesi yazıyor bilgin varmi teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Aga bu amazonun verdigi tarih kesin mi teslimat normalde kargo 2-3 günde gelir benim eve bu pazartesi yazıyor bilgin varmi teşekkürler
genelde sunulan süreden erken geliyor tabii yoğunluğada bağlı olarak

ozomona

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Özcan Karakaya
geçen sipariş verdiğimde ilk defa görmüştüm memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım harita üzerinden de takip edebiliyorsunuz

Top Bottom