Neler Yeni

Kolay Gelsin Takip Kodu Çalışmıyor

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
Yurt dışıındanda çok ürün aldım.Orayı güncellemeselerde geliyorlar.Amazon müşteri hizmetlerini ara kargo şirketi numarasını al eger hala kolay gelsinde ise, kargo şirketi ile görüş
kargo şirketini aramaya çalışıyorum 2 gündür açmıyorlar
deniyim bi amazonu aramayı

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
Kolay gelsin kargo kodu gitmiyordu aktif oldu amazonda pazartesi kargo sitesinde bugün gözüküyor umarım gelir

Can...

80+ Platinum
amazondan ürün aldım kolay gelsin diye hiç duymadığım bir firmadan geldiğini söyledi fakat verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde çıkmadı ve 2 3 gündür bu olay bilgisi bu kargo şirketi hakkında tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi
Hocam sürekli yazılımsal sistem güncellemesi geliyor bizde depoda bekliyoruz saatlerce düzelsin diye normaldir kod gelmez bir bakarsın dağıtıma çıkar

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
genel olarak herkesin iyi demesi sanırım İstanbul vb. yerlerde yaşaması küçük şehirde yaşayan birisi olarak bence rezalet
Isparta'da yaşıyorum🙂. Sorun yaşamadım firmayla hiç bu hafta 3 ürün teslim aldım sadece kolay gelsin ile.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,271
İsim
Emre siyah
iki günde geldi kargom ağır bir kargoydu yukarı kadar çıkardı takip koduna hiç bakmadım

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
manisa soma da yaşıyorum 1 hafta önce söylemiştim tahmini pazartesi diyor amazon söylediğimden beri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,431
Üyeler
164,666
Son üye
bur4k.emre
Top Bottom