Koldan nasıl aim alınır?

Sıpekular

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Bilekten aim alan birisiyim. Koldan almak istiyorum. Bir taktiği var mıdır? Biliyorum zamanla alışacağım ama özellikle kolay bir yöntem var mıdır? Birde benim Mousepad'im küçük kare opanlardan dar gelir mi

Bilekten aim alan birisiyim. Koldan almak istiyorum. Bir taktiği var mıdır? Biliyorum zamanla alışacağım ama özellikle kolay bir yöntem var mıdır? Birde benim Mousepad'im küçük kare opanlardan dar gelir mi
düşük hassasiyete alışman lazım

PC Oyunları kısmında açmalısın konuyu, konu dışı uygun değil sanırım, düşük hassasiyette oynamayı öğrenmelisin ve reflekslerin iyi olmalı.

Düşük DPI ve uzun bir alışma süreci yada sana bağlı kısa.

düsük sens ama sakın alısma sakın sakın. kamyon aim ile oynamak istemezsin dönmüyor mouse flick atmak çok zor oluyor ben alıştım bırakamıyorum sen alışma.

Kolunun bir kısmını masaya uzatarak.
Ben bilekten oynuyordum, yavaş yavaş kola geçiyorum.
3 yıl aranın ardından, 1600 DPI'den 1000'e geçiş yaptım :D

Benim dpi 400 xd

Geçen gün biri daha açmıştı, meraktan soruyorum neden bilekten oynamayı bırakıyorsunuz?

Geçen gün biri daha açmıştı, meraktan soruyorum neden bilekten oynamayı bırakıyorsunuz?
Koldan oynamanın avantajı daha büyük bence. Bana kalırsa düşük sens ile oynamak ipleri daha da ele almanı sağlıyor. Doğal olarak daha iyi oynamaya başlıyorsun. Çok uzun zamandır düşük sens ile oynayan biriyim ve bütün arkadaşlarımı da düşük sensi önerdim. Şuan hepsi beniö oynadığım seviyelerin civarında önceki hallerinden çok daha iyi oynuyorlar. Düşük sensle bilekten oynamak zor olacaktır. O yüzden en iyisinin her zaman kol olduğunu düşünüyorum. Edpi mın çok yüksek olmadığ halde koldan oynadığım için çok hızlı dönüşler, keskin hareketler yapabiliyorum. Benim bir arkadaşım bilekten oynuyordu kendisine düşük sens e ve kola geçmesini önerdim. Zaman içinde alıştı tabii şuan çok daha iyi oynuyor. Elbette yüksek sens ile oynayan profosyonel oyuncular var ama çok büyük bir kısım düşük sens i tercih ediyor. Düşük sens derken yüksek dpi ve sens lere göre kıyaslıyorum. Ortalama e dpi değerlerine göre değil.

bileğe göre kolla oynarken daha hassas aim alınabiliyor yani şöyle diyeyim
bileğini çevirirken kat ettiğin açı kolunu çevirirken kat ettiğin açıdan daha fazla olduğu için kritik kaymalar olabiliyor ki bence bu büyük bir dezavantaj, bundan ötürü kol ile oynuyorum gerçekten farkı uzun vadede anlıyorsun leş gibi oynayan biri olarak şimdi kendimi epeyce geliştirdim tabi kişiden kişiye değişir

bileğe göre kolla oynarken daha hassas aim alınabiliyor yani şöyle diyeyim
bileğini çevirirken kat ettiğin açı kolunu çevirirken kat ettiğin açıdan daha fazla olduğu için kritik kaymalar olabiliyor ki bence bu büyük bir dezavantaj, bundan ötürü kol ile oynuyorum gerçekten farkı uzun vadede anlıyorsun leş gibi oynayan biri olarak şimdi kendimi epeyce geliştirdim tabi kişiden kişiye değişir
Bende kolla oynamayı düşünüyorum ama mousepad yetmiyor. Baya büyük olması lazım.

Geri