Neler Yeni

Çözüldü✓ Koltuk konusunda yardım

Dgkync

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Koyuncu
Zio venom xl fabric düşünüyorum ama süspansiyon kısmından çok şikayet var piyasada - Hawk future baktım gıcırdama ve sertlik genel hawklar için söyleniyor - xdrive akdeniz de seçeneklerimin içinde xdriveyi 15li koltuğunu ilk çıktığından beri kullanıyorum neredeyse her hangi bir parça konusunda şikayetim yok fakat uzun kullanımlarda sert geliyor ağrı yapıyor artık haliyle eski model 6 yıl falan oldu aklım çok karışık deneyimleyenler yorum yaparsa sevinirim

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Göksel Gündüz
Rahatlık istiyorsan deri koltuk almalısın. Ama onların da yazın terletme ve uzun süre kullanımdan sonra derilerin dökülmesi sorunu oluyor.
Uzun süre kullanım istiyorsan kumaş koltuk almalısın. Onların da temizleme sorunu var ve rahat değiller.

Farway

80+ Silver
Vallahi ben zio aldım aynı zamanda HP Omen'da var, açıkçası HP Omen bunlara tüm yerli üretimlere tek atar bence. Ama hiç gerek yok, fileli kaliteli ofis koltukları hepsinden rahat, konforlu.

Dgkync

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Koyuncu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi ben zio aldım aynı zamanda HP Omen'da var, açıkçası HP Omen bunlara tüm yerli üretimlere tek atar bence. Ama hiç gerek yok, fileli kaliteli ofis koltukları hepsinden rahat, konforlu.
omenler üretimi yok diye 70k fiyat istiyorlar ikea markus aldım tam dik olmuyor o yüzden iade ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rahatlık istiyorsan deri koltuk almalısın. Ama onların da yazın terletme ve uzun süre kullanımdan sonra derilerin dökülmesi sorunu oluyor.
Uzun süre kullanım istiyorsan kumaş koltuk almalısın. Onların da temizleme sorunu var ve rahat değiller.
premium kumaşı bi tık daha rahatmış galiba deri antalyadayım kışın bile terletiyor o biraz bıktırdı açıkcası günde zaten izin günleri hariç ortalama 5 6 saat en fazla olarak oturuyorum o yüzden kumaş düşünmekteyim

zionun komforundan memnun musun peki bir de hangi modeli

Farway

80+ Silver
omenler üretimi yok diye 70k fiyat istiyorlar ikea markus aldım tam dik olmuyor o yüzden iade ettim

premium kumaşı bi tık daha rahatmış galiba deri antalyadayım kışın bile terletiyor o biraz bıktırdı açıkcası günde zaten izin günleri hariç ortalama 5 6 saat en fazla olarak oturuyorum o yüzden kumaş düşünmekteyim

zionun komforundan memnun musun peki bir de hangi modeli
Kaliteli malzeme kullanılmış koltuğun üst kısmında da oturak bölümünün tasarımından dolayı konforu Omen gibi değil

erencavdarr

80+ Bronze
geçen birisi xdrive ofis koltuklarını atmıştı ilk defa gördüm bende. görünüş açısından rahat duruyor ama kullanımı ve kronik durumu nasıldır bilemem

Dgkync

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Koyuncu
Kaliteli malzeme kullanılmış koltuğun üst kısmında da oturak bölümünün tasarımından dolayı konforu Omen gibi değil
omenın komforuna lafım yok zaten ama 10k ya satılan koltuk 70k bulamıcağıma göre bakmıyorum ona o yüzden zionun komforunu kendi başlı olarak sorduydum

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Mehmet Efe Metin
Yok, visco süngerli alırsan gayet rahat. Temizleme sorunu kumaşın türüne bağlı. Benim koltuğun tek sıkıntısı fazla büyük durdu odaya göre ve şu resimdeki olabiliyor. Benim koltuk Andromeda 2024. Gayet memnunum. Exvega bakabilirsin. Bayram fırsatları da var.
1743179914021.jpeg

Dgkync

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğukan Koyuncu
geçen birisi xdrive ofis koltuklarını atmıştı ilk defa gördüm bende. görünüş açısından rahat duruyor ama kullanımı ve kronik durumu nasıldır bilemem
fps tarzı oyunlarda daha çok vakit geçirdiğim için dik oturduğumda yaslanma sorunu oluyor ofis koltuklarında yoksa ikea marcus aldım iade ettim tam dikte sırtımı yaslayamıyorum diye o da ağrı yapıyor bir zaman sonra

Top Bottom