Neler Yeni

Yardım Koltuk Önerilerine İhtiyacım Var.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Sanırsam bu. Kullanmış olduğun bir koltuk mu peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada şu koltuk hakkında bilginiz var ise yorum da bulunursanız sevinirim.

Evet kullanıyorum, koltuk alırken fiyatına bakmadım çünkü önemli bir etken. Gittim denedim ve işte bu dedim. Oyuncu koltuklarının satış stratejisi olduğunu ve çocukca olduğunu düşünüyorum. Ofis sandalyeleri genel olarak daha rahat oluyor. Oyuncu koltuklarına koydukları bel ve boyun yastığının daha işe yaradığını görmedim :D

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,502
İsim
Emre siyah
seduna thundeer pro olabilir

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Herkese hayırlı akşamlar. Bütçe 4.000-5.000 arası, taksit seçenekli olursa 8.000-10.000 TL arasına çıkar. Sizden kendi kullandığınız, deneyimlediğiniz ya da bilgi edindiğiniz parasına değecek sallanma, asönsörü bozulma ne biliyim kısa vadede en azından sorun çıkartmayacak öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🖐.
hawk fab v4 öneririm.
2 yıldır kullanıyorum.
amortisörün kendini bırakma sorunu oldu ama çok hafif bırakıyor uzun saatler oturunca sorun bile sayılmaz ama durumu hawka ilettim sorgusuz alt takım ve amortisör kargoladılar garantinin bitmesine 15 gün kala.
bir kere de kafa yastığı göndermişlerdi ücretsiz.

Teknik destek olarak acayip iyi konforu iyi ben memnunum fiyatı da uygun tavsiye.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Kadir Efe Ulusoy
Herkese hayırlı akşamlar. Bütçe 4.000-5.000 arası, taksit seçenekli olursa 8.000-10.000 TL arasına çıkar. Sizden kendi kullandığınız, deneyimlediğiniz ya da bilgi edindiğiniz parasına değecek sallanma, asönsörü bozulma ne biliyim kısa vadede en azından sorun çıkartmayacak öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🖐.
https://www.xrancer.com/oyuncu-koltugu?sayfa=2 incelemeleri çok olumlu

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Evet kullanıyorum, koltuk alırken fiyatına bakmadım çünkü önemli bir etken. Gittim denedim ve işte bu dedim. Oyuncu koltuklarının satış stratejisi olduğunu ve çocukca olduğunu düşünüyorum. Ofis sandalyeleri genel olarak daha rahat oluyor. Oyuncu koltuklarına koydukları bel ve boyun yastığının daha işe yaradığını görmedim :D
Eyvallah hocam. Gayet açıklayıcı oldunuz bende size katılanlardanım fakat ürünü arkadaşıma alıcaz. Son söz bu kez bende ama :). Boyunuz kaçtı bu arada ?

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
seduna thundeer pro olabilir
Hocam onu eledik gibi biliyorum o ürünü. Saolsın.

hawk fab v4 öneririm.
2 yıldır kullanıyorum.
amortisörün kendini bırakma sorunu oldu ama çok hafif bırakıyor uzun saatler oturunca sorun bile sayılmaz ama durumu hawka ilettim sorgusuz alt takım ve amortisör kargoladılar garantinin bitmesine 15 gün kala.
bir kere de kafa yastığı göndermişlerdi ücretsiz.

Teknik destek olarak acayip iyi konforu iyi ben memnunum fiyatı da uygun tavsiye.
Teşekkürler açıklayıcı olduğun için. Boyunuz kaçtı acaba ? Üründen baya bir memnun bu arada.

1.80 boy 78 kilo hocam
Teşekkürler.

Eyvallah hocam onada bakayım.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Hocam onu eledik gibi biliyorum o ürünü. Saolsın.

Teşekkürler açıklayıcı olduğun için. Boyunuz kaçtı acaba ? Üründen baya bir memnun bu arada.

Teşekkürler.

Eyvallah hocam onada bakayım.
Boy 183 kilo 95

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Teşekkür ettim.
şimdi fiyatına göre söyledim geçenlerde avm de xdrive ın pahalı bi modeline oturdum acayip rahattı minderi falan ne kadar ekmek o kadar köfte misali hocam dediğinz rakamlara alın geçin 11.11 kampanyalarından alabilirsiniz sanıyorum.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
şimdi fiyatına göre söyledim geçenlerde avm de xdrive ın pahalı bi modeline oturdum acayip rahattı minderi falan ne kadar ekmek o kadar köfte misali hocam dediğinz rakamlara alın geçin 11.11 kampanyalarından alabilirsiniz sanıyorum.
Aslında beklemekte fayda var.

90kilo 183 boy videodaki arkadaş
Tamamdır hocam dikkate alıcam saolasın.

Top Bottom