Emirkanyvs
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,214
- Konu Sahibi Konu Sahibi
BakacazMarkus al geç bütçe yetiyorsa. 10 sene garantili koltuk ek olarak.
BakacazMarkus al geç bütçe yetiyorsa. 10 sene garantili koltuk ek olarak.
Evet kullanıyorum, koltuk alırken fiyatına bakmadım çünkü önemli bir etken. Gittim denedim ve işte bu dedim. Oyuncu koltuklarının satış stratejisi olduğunu ve çocukca olduğunu düşünüyorum. Ofis sandalyeleri genel olarak daha rahat oluyor. Oyuncu koltuklarına koydukları bel ve boyun yastığının daha işe yaradığını görmedim![]()
MARKUS vissle koyu gri çalışma sandalyesi - 70261150 | IKEA
MARKUS vissle koyu gri çalışma sandalyesi - 70261150 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Sanırsam bu. Kullanmış olduğun bir koltuk mu peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada şu koltuk hakkında bilginiz var ise yorum da bulunursanız sevinirim.
hawk fab v4 öneririm.Herkese hayırlı akşamlar. Bütçe 4.000-5.000 arası, taksit seçenekli olursa 8.000-10.000 TL arasına çıkar. Sizden kendi kullandığınız, deneyimlediğiniz ya da bilgi edindiğiniz parasına değecek sallanma, asönsörü bozulma ne biliyim kısa vadede en azından sorun çıkartmayacak öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🖐.
https://www.xrancer.com/oyuncu-koltugu?sayfa=2 incelemeleri çok olumluHerkese hayırlı akşamlar. Bütçe 4.000-5.000 arası, taksit seçenekli olursa 8.000-10.000 TL arasına çıkar. Sizden kendi kullandığınız, deneyimlediğiniz ya da bilgi edindiğiniz parasına değecek sallanma, asönsörü bozulma ne biliyim kısa vadede en azından sorun çıkartmayacak öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler 🖐.
Eyvallah hocam. Gayet açıklayıcı oldunuz bende size katılanlardanım fakat ürünü arkadaşıma alıcaz. Son söz bu kez bende amaEvet kullanıyorum, koltuk alırken fiyatına bakmadım çünkü önemli bir etken. Gittim denedim ve işte bu dedim. Oyuncu koltuklarının satış stratejisi olduğunu ve çocukca olduğunu düşünüyorum. Ofis sandalyeleri genel olarak daha rahat oluyor. Oyuncu koltuklarına koydukları bel ve boyun yastığının daha işe yaradığını görmedim![]()
1.80 boy 78 kilo hocamEyvallah hocam. Gayet açıklayıcı oldunuz bende size katılanlardanım fakat ürünü arkadaşıma alıcaz. Son söz bu kez bende ama. Boyunuz kaçtı bu arada ?
Hocam onu eledik gibi biliyorum o ürünü. Saolsın.seduna thundeer pro olabilir
Teşekkürler açıklayıcı olduğun için. Boyunuz kaçtı acaba ? Üründen baya bir memnun bu arada.hawk fab v4 öneririm.
2 yıldır kullanıyorum.
amortisörün kendini bırakma sorunu oldu ama çok hafif bırakıyor uzun saatler oturunca sorun bile sayılmaz ama durumu hawka ilettim sorgusuz alt takım ve amortisör kargoladılar garantinin bitmesine 15 gün kala.
bir kere de kafa yastığı göndermişlerdi ücretsiz.
Teknik destek olarak acayip iyi konforu iyi ben memnunum fiyatı da uygun tavsiye.
Teşekkürler.1.80 boy 78 kilo hocam
Eyvallah hocam onada bakayım.https://www.xrancer.com/oyuncu-koltugu?sayfa=2 incelemeleri çok olumlu
Boy 183 kilo 95Hocam onu eledik gibi biliyorum o ürünü. Saolsın.
Teşekkürler açıklayıcı olduğun için. Boyunuz kaçtı acaba ? Üründen baya bir memnun bu arada.
Teşekkürler.
Eyvallah hocam onada bakayım.
Teşekkür ettim.Boy 183 kilo 95
Boy 183 kilo 95
şimdi fiyatına göre söyledim geçenlerde avm de xdrive ın pahalı bi modeline oturdum acayip rahattı minderi falan ne kadar ekmek o kadar köfte misali hocam dediğinz rakamlara alın geçin 11.11 kampanyalarından alabilirsiniz sanıyorum.Teşekkür ettim.
Aslında beklemekte fayda var.şimdi fiyatına göre söyledim geçenlerde avm de xdrive ın pahalı bi modeline oturdum acayip rahattı minderi falan ne kadar ekmek o kadar köfte misali hocam dediğinz rakamlara alın geçin 11.11 kampanyalarından alabilirsiniz sanıyorum.
Tamamdır hocam dikkate alıcam saolasın.90kilo 183 boy videodaki arkadaş