Koltuk Önerisi(Bütçe 5.5-6k)

Hangisi?

• Oy kullanan toplam üye
    45
110 kiloyum hawk aldım çok iyi geldi belime
Hawk ın hangi modeli hocam ? Ben hawkla iletişime geçtiğimde tüm ürünlerimiz aynı ölçülerde dediler ve küçüktü sığamam diye almadım 90 kiloyum. Ve iletişim olarak çok kötüydüler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bel ağrılarım arttığı için kendime güzel dayanıklı bir koltuk alacağım fakat önceden hiç kullanmadığım için markalar hakkında pek bilgim yok o yüzden bana güzel bir koltuk önerebilir misiniz

Bütçe 5.5-6
Kilo 120
Mersinde yaşıyorum o yüzden kumaş daha mantıklı gibi
Şuan xdrive atak kumaş modelini kullanıyorum. Memnunum. Ve tüm markalar arasında oturma kısmının ölçüsü olarak en geniş model bu vardı. Diğer markalarda fazla kilolu insanlar hitap edebilecek genişlikte ürün yoktu.

Hawk ın hangi modeli hocam ? Ben hawkla iletişime geçtiğimde tüm ürünlerimiz aynı ölçülerde dediler ve küçüktü sığamam diye almadım 90 kiloyum. Ve iletişim olarak çok kötüydüler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan xdrive atak kumaş modelini kullanıyorum. Memnunum. Ve tüm markalar arasında oturma kısmının ölçüsü olarak en geniş model bu vardı. Diğer markalarda fazla kilolu insanlar hitap edebilecek genişlikte ürün yoktu.
Ben iletişim kurmaya ihtiyaç duymadım 185 boy 110 kiloyum. Fab aldım gayet memnunum

Valla açıkçası indirim beklersen hp omen citadel al o bütçeye. Uzun süre 5-5.500 idi amazonda. Alabileceğin en iyi koltuklardan

xprime cool kullanıyorum 3 ay oldu tavsiye ederim

Birader deri olması bir şeyi değiştirmiyor aslında, ben msi ch 130x kullanıyorum, aldığım günden beri altımda örtü + minder sırtımda da örtü var. Zaten örtüsüz vs kullanırsan hijyenik olmuyor. Boy 187 kilo 100 benim de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,979
Üyeler
187,129
Son üye
Awest19
Geri