Neler Yeni

Kolum 90 derece kilitlendi

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
Arkadaşlar 3 gündür kolum 90 derece duruyor sanırım kas spazmı oluyor bu kolumu açamıyorum zorlarsam ağrıyor ama açabiliyorum ama yinede tam düz yapamıyorum açma germe yaparsam rahatça hareket ettirebiliyorum ama yinede biraz kısıtlıyor. Son zamanlarda kolumu kullanmaya ihtiyacım var ani hareket vs yapmam gerekiyor bunu geçirmenin veya geçmesini hızlandırmanın yolu var mıdır ve dikkat etmem gereken bir şey var mı kalıcı zarar falan vermek istemiyorum kaslarıma

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
Sıcak su içerisinde açma germe yap, daha hızlı çözülür

Ardahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ArdahanFıçıcı
bende en son 100 kere durmadan dambıl kaldırdığımda böyle olmuştu bilirim o acıyı
ben buz koyarak geçirmiştim 2 3 günde

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende en son 100 kere durmadan dambıl kaldırdığımda böyle olmuştu bilirim o acıyı
ben buz koyarak geçirmiştim 2 3 günde
Aynı olay hocam dediğinizi yapayım mı :d

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
İbrahim mesut tekin
Arkadaşlar 3 gündür kolum 90 derece duruyor sanırım kas spazmı oluyor bu kolumu açamıyorum zorlarsam ağrıyor ama açabiliyorum ama yinede tam düz yapamıyorum açma germe yaparsam rahatça hareket ettirebiliyorum ama yinede biraz kısıtlıyor. Son zamanlarda kolumu kullanmaya ihtiyacım var ani hareket vs yapmam gerekiyor bunu geçirmenin veya geçmesini hızlandırmanın yolu var mıdır ve dikkat etmem gereken bir şey var mı kalıcı zarar falan vermek istemiyorum kaslarıma
Dostum sıcak uygulama yapmalısın bölgeye kasları rahatlatır ama geçici bir çözüm bu. Doktora gitmeni tavsiye ederim. Kas gevşetici vs yazacaktır birkaç açma-germe hareketinin olduğu bir tedavi programının da yardımıyla hızla iyileşmen mümkün

kheyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Muhammed Tosun
ÇÖZÜMÜ ŞU YÜZ ÜSTÜ YATIYORSUN. ANNEN BİRAZ ZEYTİNYAĞI ALIYOR KOLUNU DA AÇABİLDİĞİN KADAR YERE PARALEL AÇIYORSUN. ANNEN DİRSEK KISMINDAN YAVAŞ YAVAŞ ZEYTİNYAĞI İLE ORAYA MASAJ YAPARAK BASKI UYGULUYOR VE SORUNUN ÇÖZLÜYÜYOR. TAM AÇILDIĞINDA İSE KOLUNU YAKLAŞIK 10 DAKİKA DÜZ TUTMAYA DİKKAT EDİYORSUN AMELİYATTAN SONRA YAŞADIM BENİMKİ,Sİ DAHA KÖTÜYDÜ KIKIRDAK FALAN KAYNAMIŞTI BİLDİĞİN FİZYOTERAPİ İLE UĞRAŞMAK İSTEMEDİM EVDE DENEYE DENEYE BU ÇÖZÜMÜ BULDUK

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
sıcak ve soğuk su ile bölgeyi rahatlat geçmezse doktor şart

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
Teşekkürler dostlar

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Ben bu sorunu olarak 3 kg dambıl'ları 12 tekrarlı falan atarak yaklaşık 2 saatligine çözüyorum. Ama daha da kötü olma riski olabilir. En iyisi kas gevşetici.

Top Bottom