Neler Yeni

Komik Anılarınız Neler?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ensar Akyürek
Merhabalar, en komik anılarınız konusu açmak istedim, komik anılarımızı yazsak nasıl olur?
Bu bir forumda banlanma anısı olabilir, bir şey düşürme dökme vs olabilir artık aklınıza ne gelirse :D

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Yok veya hatırlamıyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,091
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bisikletle ortama olarak 45 km/sa hızla viraja girdim. Yan yattım. Bisikletin üstünde yaklaşık 5 metre süründüm. Bisiklet pert oldu.

Lastiklerin ve kaygan zeminin bana yaptığı küçük bir şaka.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
Bisikletle ortama olarak 45 km/sa hızla viraja girdim. Yan yattım. Bisikletin üstünde yaklaşık 5 metre süründüm. Bisiklet pert oldu.

kanka bu komik mi geçmiş olsun.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom

geçmiş olsun.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Merhabalar, en komik anılarınız konusu açmak istedim, komik anılarımızı yazsak nasıl olur? Bu bir forumda (ad vermeden) banlanma anısı olabilir, bir şey düşürme dökme vs olabilir artık aklınıza ne gelirse :D
Elimde M110 ile mayın tarlasında malum işi giderme var hocam komik sayılır mı :D

Sagittarius

80+ Silver
Merhabalar, en komik anılarınız konusu açmak istedim, komik anılarımızı yazsak nasıl olur? Bu bir forumda (ad vermeden) banlanma anısı olabilir, bir şey düşürme dökme vs olabilir artık aklınıza ne gelirse :D
Meslek lisesinde bir kıza çıkma teklifi edecektim ama genç bayan hocayı buluşmaya çağırdım hocada geldi neden geldi tartışılır bende sarhoştum az gece saatleri hocaya çıkma teklifi etmişim :D :D haberim Yok hocada orda içti baya sonra yatağa doğru gidiyordu kocası geldi beni orda baya dövdü ama ben kendime geldiğimde dayak yiyodum ne nasi geçti bilmiyom sonra hoca özel olarak anlattı kocasını sevmiyomus başkasıyla yatmak istiyo falan bende gidin hocam ben namuslu insanım sonra bunu tüm sınıf duydu benim sevdiğim kızda gitti hocada

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Meslek lisesinde bir kıza çıkma teklifi edecektim ama genç bayan hocayı buluşmaya çağırdım hocada geldi neden geldi tartışılır bende sarhoştum az gece saatleri hocaya çıkma teklifi etmişim :D :D haberim Yok hocada orda içti baya sonra yatağa doğru gidiyordu kocası geldi beni orda baya dövdü ama ben kendime geldiğimde dayak yiyodum ne nasi geçti bilmiyom sonra hoca özel olarak anlattı kocasını sevmiyomus başkasıyla yatmak istiyo falan bende gidin hocam ben namuslu insanım sonra bunu tüm sınıf duydu benim sevdiğim kızda gitti hocada
? nE

Türk dizisi senaryosu

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Matematik hocasına hocam soruları biz çözelim bence hem de öğrenmiş olsun dediğimde "Bana dersi nasıl anlatacağımı mı öğretiyorsun?" demişti.

Top Bottom