Apu sistem konusunda size laf yazdım oyuna giricektim sonra farrkına vardım nesin sen mübarekBazen aile apartmanı olduğu için ve küçük çocuk olmadığı için şükür ediyorum vallaha.
Geçmiş olsun, her şey yapmış olabilir çocuk işte
Knk yapacağın şeyler şöyle bu çocuk illaki dışarı felan çıkıyordur dışarıda yakaladığında biraz sorgula ne yaptın sen de istersen ucundan da patakla artislik felan yaparsa; kendine gelir yapacak bir şey yok bi virüs taraması bile yapın derim.Yalnız bırakmamıstım zaten çok titiz bir insanım bu konuda, lavaboya gittim geldim böyle oldu 5 dk sürmemiştir
300 gb oyunun var içinde outlast yoksa ben ne bileyim, varsa onu aç ayakları poposuna vura vura kaçar.Çocuk gta 5 oynamayı bile bilmiyo doğru düzgün o yüzden öyle dedim
Bide gamepass'i açıp f11 yaptım steamde item falan satar uğraşamam diye, geldiğimde f11 den cıkmıs masaüstündeydi pc300 gb oyunun var içinde outlast yoksa ben ne bileyim, varsa onu aç ayakları poposuna vura vura kaçar.
hocam geçmiş olsun derim pcye atmadıysanız restart atınBide gamepass'i açıp f11 yaptım steamde item falan satar uğraşamam diye, geldiğimde f11 den cıkmıs masaüstündeydi pc
Akıllı cocug çıkmış budaBide gamepass'i açıp f11 yaptım steamde item falan satar uğraşamam diye, geldiğimde f11 den cıkmıs masaüstündeydi pc
Dostum cocuklar herhangi birseyi bozdugunda yada kirdiginda oradan uzaklasmak isterler. Muhtemelen yanlis birsey yapmistir. Oyun silme kablo cekme gibi. Ondan sonra gitmistir. Bilemiyorum yardimci olmak isterim amaHocam şöyle oldu, çocuk geldi oynamak istiyorum dedi bende bi kerelik oynasın diye verdim yanında oturdum. Lavaboya gittim geldim ben gidiyom dedi gitti pc ye oturdum olanlar bu
Arkadas yazim hatasi oldugunda tatli dil ile uyarmak yerine laf sokarak duzeltmeye calisiyorlar.Hadi onu da geçtim sen neden her şeyi birleşik yazıyorsun?
insanlar mal mı da böyle konuşabiliyon ayrıca karın da senin malın değilBugün bilgisayarını başkasına ellettiren, yarın da biri gelir karısını ellemek isterse, ona da hayır diyemez. Malınıza sahip çıkmayı öğrenin.
Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Gayet net ve olmasi gerektigi gibi aciklamissiniz. Dikkatimden kacmis"Her şey" ayrı yazılır. Ondan bahsetmiş.