DefKot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 1,773 Dahası Reaksiyon skoru 1,805 İsim DefKot 8 Haziran 2023 #27 Hayır. Saçmalık insan doğasına aykırı.
S H I V A & Emekli Global 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 5,867 Dahası Reaksiyon skoru 3,259 İsim a l p e r Steam https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/ 8 Haziran 2023 #28 Heath Ledger yazmış: Aslına bakarsan kağıt üstünde mantıklı gibi gözükebilir ancak uygulamaya gelince mantıklı bir tarafı kalmıyor Konusu geçmişken efsaneyi de unutmayalım Devamı için tıklayın... Yabancıların çocuğuna bak 6 yaşındaki bebelik ne biçim ingilizce konuşuyor. Ben türkçeyi unutuyorum bazen. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2023 Maryo yazmış: Et yerine pattez yiyemem ben. Devamı için tıklayın... Şimdi et yiyebiliyoz sanki. Te allam yarabbim yaresulullah
Heath Ledger yazmış: Aslına bakarsan kağıt üstünde mantıklı gibi gözükebilir ancak uygulamaya gelince mantıklı bir tarafı kalmıyor Konusu geçmişken efsaneyi de unutmayalım Devamı için tıklayın... Yabancıların çocuğuna bak 6 yaşındaki bebelik ne biçim ingilizce konuşuyor. Ben türkçeyi unutuyorum bazen. Mesaj otomatik birleştirildi: 8 Haziran 2023 Maryo yazmış: Et yerine pattez yiyemem ben. Devamı için tıklayın... Şimdi et yiyebiliyoz sanki. Te allam yarabbim yaresulullah