190tl full mekanik ayrıca tkl de değil sen düşünkonfulon v5 klavye alınır mı??
Csye 4k yatırıp 190 Tllik klavye bakarsınkonfulon v5 klavye alınır mı??
Denemekte fayda var yapıştır kimse 200tl ye zengin olmaz bu devirde olmadı 2 3 ekipman satarsın csdesana göre?
baktım internetten güzel duruyor alırım beğenmezsem iade olmassada naparım bilmiomDenemekte fayda var yapıştır kimse 200tl ye zengin olmaz bu devirde olmadı 2 3 ekipman satarsın csde
kanki şu alınır mı? https://www.trendyol.com/rampage/mi...f6k7N1Vl7cMoljf6IuDduCmwo5GWbYicaAhMaEALw_wcBDenemekte fayda var yapıştır kimse 200tl ye zengin olmaz bu devirde olmadı 2 3 ekipman satarsın csde
Konfulon v5 al bence .dbaktım internetten güzel duruyor alırım beğenmezsem iade olmassada naparım bilmiom
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanki şu alınır mı? https://www.trendyol.com/rampage/mi...f6k7N1Vl7cMoljf6IuDduCmwo5GWbYicaAhMaEALw_wcB
Troll konu açanları sorgulamak herkese düşeroyuna daha fazla yatırıyorum ayrıca sorgulamak sana düşmez
Olay nedir? Özetler misin?Troll konu açanlara değer.
4000 TL'ye cs skin tavsiyesi istemişti. Ekipman olarak 200-300 TL'lik öneri istiyor.Olay nedir? Özetler misin?
Yani ben burada absürt bir olay göremedim. Benim arkadaşımın da binlerce liralık envanteri varken ekipmana para vermeyi saçma buluyordu. Kendi için istememiş olabilir, olmaya da bilir, belki gerçekten alacaktır, belki sadece hayalini kuruyordur. Yine de bu şekilde yaklaşmanız bana kalırsa doğru değil. Bize düşmez.4000 TL'ye cs skin tavsiyesi istemişti. Ekipman olarak 200-300 TL'lik öneri istiyor.
forumdaki nedense herkes fakir düşünüyor 4000tl envanteri troll buluyorlar pek umrumdada değil zaten böyle kişileri engelliyorum artık toxic insanlarYani ben burada absürt bir olay göremedim. Benim arkadaşımın da binlerce liralık envanteri varken ekipmana para vermeyi saçma buluyordu. Kendi için istememiş olabilir, olmaya da bilir, belki gerçekten alacaktır, belki sadece hayalini kuruyordur. Yine de bu şekilde yaklaşmanız bana kalırsa doğru değil. Bize düşmez.