Konsol Hakkinda Sorular

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
582
Arkadaşlar Buyuk İhtimalle Pc Alamayacagim Gibi Gozukuyor Oncelikle Ps4 slim Mega Paket Almayi Dusunuyorum

Oncelikle Ps Plus Gamepass Gibi Biseymi Ywni Her Ay Oyun Mu veriyor?

Benim Evimde Diyelim Ps4 Hizli Acilim Diye Bi mod varmis O moddayken Ben Misafirlikte Baska Netten Mobil Uygulamasi Uzerinde Ps İle Oynayabiliyormuyum?

Kac Yil Daha Oyun Cikar??

Nasil Bir Konsol İlk Defa Konsol Alacağım

En İyi Cevap
1-) Sıfır almak şart değilse 2. el almanızı öneririm çünkü sıfır fiyatını hakettiğini düşünmüyorum o konsolun. Bu bütçede biraz daha üstüne koyup Series S alınabilir.

2-) Gamepass gibi değil. PS Plus online oyun oynamana yarıyor. Eğer sen FIFA, COD gibi oyunlarda online oynamak istiyorsan bu üyeliği alman şart. Ama bu üyelik online oynama avanatajının yanı sıra oyunculara her ay 2 ya da 3 tane oyun veriyor. Oyunlar ne kadar kaliteli tartışılır ama veriyor mu veriyor. (Şunu belirteyim, bedava oyunlarda online oynamak için bu üyeliğe gerek yok. Fortnite, Apex gibi.)

3-) Bahsettiğin olay Remote Play uygulaması ile oluyor ve çok iyi bir internete sahip olman gerekiyor. Ben denemiştim, arka odada bile doğru düzgün oynayamamıştım. Yani o...
Oncelikle Ps Plus Gamepass Gibi Biseymi Ywni Her Ay Oyun Mu veriyor?
Bedava oyun veriyor her ay ancak bunlar Gamepass'deki gibi çok üst düzey oyunlar olmuyor genelde.

Benim Evimde Diyelim Ps4 Hizli Acilim Diye Bi mod varmis O moddayken Ben Misafirlikte Baska Netten Mobil Uygulamasi Uzerinde Ps İle Oynayabiliyormuyum?
Güçlü bir internet lazım onun için.
Kac Yil Daha Oyun Cikar?
2021'den sonra büyük bir exclusive oyun gelmesini beklemiyorum ben, bu sene belki God of War Ragnarok gelebilir. PES, FIFA gibi oyunların 2025'e kadar yolu var gibi.

Güvenilir değil diye biliyorum. Üç beş fazla verip Vatan, Teknosa, Medimarkt, Hepsiburada vb. yerlerden alınmasını tercih ederim.
Ya evet Aslinda Uncharted Cok Oynamak İstiyorum Aslinda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bedava oyun veriyor her ay ancak bunlar Gamepass'deki gibi çok üst düzey oyunlar olmuyor genelde.

Güçlü bir internet lazım onun için.

2021'den sonra büyük bir exclusive oyun gelmesini beklemiyorum ben, bu sene belki God of War Ragnarok gelebilir. PES, FIFA gibi oyunların 2025'e kadar yolu var gibi.
İnternetim 16mbps ve 16da 15.5falan aliyorum 3.50-3.60upload aliyorum gittigim yerde genellikle teyzemeler oluyir teyzemlerin net 15mbps download 15mbps uploud var

Bende TLOU2,TLOU oynamak istiyorum ama sırf 1 oyun için para boşa gitsin de istemiyorum. Ki konsolu alsam dahi oyuna 500 küsür TL veremem, vermem. Exclusivelerden vazgeçip Series S alıp Gamepass ile yüzlerce oyuna sahip olmak daha mantıklı geliyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetim 16mbps ve 16da 15.5falan aliyorum 3.50-3.60upload aliyorum gittigim yerde genellikle teyzemeler oluyir teyzemlerin net 15mbps download 15mbps uploud var
ps exclusive oyunları güzel fakat bir kaç oyun için performansdan vazgeçilemez bence xbox daha avantajlı ve mantıklı

Online falan dehil hocam telefonda oynayacak oyun yok pubgM pubgM yeter buyuk ihtimalle xbox alirim Ne Bileyim Outlast Falan gelecekmis bu ay Gamepass e nasil olur oynanir mi ?
Oynanmaz işte ondan bahsediyorum. Bu sistem, PS'nin ekranını internet aracılığı ile telefonuna aktarıyor ki bu da cidden iyi bir internet gerektiren bir işlem. Dediğim gibi 50mbps'le bile keyifli bir deneyim elde edemedim.

Bu konudan bağımsız olarak, PS4 alacaksan 2. el al bence. Sıfır alacağına Series S al daha iyi.

Oynanmaz işte ondan bahsediyorum. Bu sistem, PS'nin ekranını internet aracılığı ile telefonuna aktarıyor ki bu da cidden iyi bir internet gerektiren bir işlem. Dediğim gibi 50mbps'le bile keyifli bir deneyim elde edemedim.

Bu konudan bağımsız olarak, PS4 alacaksan 2. el al bence. Sıfır alacağına Series S al daha iyi.
Yani Hocam Oncelik Pc Pc Fiyatlarida Monitör Dahil 7000Tl Sistem Eğer alabilirsem Pc Alacagim Alamazsam XSS+Gamepass Alirim Heralde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,785
Üyeler
188,477
Son üye
DOBLO
Geri