Belli belli zaten ben de artık ara vereceğim zortboxun 3. parti yayıncı olmasının keyfini çıkaracağım.Oraya sakinken giriyom başım ağrıyo bu aralar forum süremi azalttım. Bu konuyu açma sebebimde PC için ben PC ye gelmesini istiyorum oyunların Xbox umrumda değil.
Sen bunları da görmedin o zaman atayım da gül biraz eğlen .
Tüm Xbox özel oyunlarının resmi olarak PlayStation'a geleceği açıklandıktan sonra Xbot şaklabanları doğal olarak olmayan akıllarını da kayıp ettiler kimisi ağladı kimisi sövdü kimisi ağlayarak şarkılar söyledi ama hepsinin ortak yanı konsollarını satıp PlayStation'a geçmeleri oldu.
DOC_ DARK1985 adlı Xbox fanboyu ise ağlayarak Xbox bitti diye şarkı söyledi.
Xbox Game Pass marşını yapan KidSmoove adlı Xbot fanboyu ise X'de kapak fotoğrafını Xbox'ı..... (siz anladınız) diyerek değiştirdi.
Eğer KidSmoove adlı Xbot fanboyunun yaptığı Xbox Game Pass marşını merak edip dinleyip beyin kanseri olup erken ölmek istiyorsanız.
Bu şaklabanlar arasında en önemli ve köklü takipçisi olan Xbox fanboyu Timdog artık Xbox fanboyu olmadığını açıkladı ve kendisini eleştiren Xbot şaklabanları ile dalga geçti. Yine de bazı Xbox fanboylarının hala beyni varmış Timdog bana bunu hatırlattı.