Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
PS5 8-9 sene götürecekmiş :D biraz gerçeklerle yüzleşin yahu sony bile GTA 6 için PS5 pro yu çıkartacak konsoluna güvenmiyor adamlar ama PS5 8-9 sene götüreek öylemi :D
PS4 gibi bir cihaza TLOU Part 2 çıkarttılar. GoW Ragnarok gibi bir oyun PS4’e geldi daha sayıyım mı?

hola

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
hola
PC’ye güzel optimize etmiyorlar oyunları ve PS5 8-9 sene götürecek ama PS5 parasına PC toplarsan en fazla 5 sene dayanır. Ama tercih meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10 tane hesapla saldıran kardeşim sende hoş geldin :)
benim, senin, yunun'un IP adresleri kontrol edilsin site yönetimi tarafından bakalım kim kaç hesapla giriyormuş görelim talep gönderelim site yönetimine eğer başka hesabım varsa hemen banlasınlar beni ama sizin varsa tüm hesaplarınızı banlasınlar!

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
benim, senin, yunun'un IP adresleri kontrol edilsin site yönetimi tarafından bakalım kim kaç hesapla giriyormuş görelim talep gönderelim site yönetimine eğer başka hesabım varsa hemen banlasınlar beni ama sizin varsa tüm hesaplarınızı banlasınlar!
Tamam baksınlar benim için sorun değil.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,139
İsim
Kadir
İki oyun konsolunun halen bir bilgisayar etmediği gerçeği...
PS bile özel oyunları bilgisayara port ettirdi, bence her iki oyun konsolu da kendi amacında başarılı (xbox oyun üretemiyorum yapanı alayım, sony ürettiklerimi satayım üretemediğimi yenileyim kafasında) ama bilgisayar ikisinden de başarılı.

99723

80+ Silver
PS4’te TLOU Part 2 grafikleri çok iyidi. GoW Ragnarok’ta öyle.
Xbox Series X|S patateslerine çıkan oyunlar PS2 kalitesinde adam The Last of Us Part II ve God of War: Ragnarök gibi grafiksel ve oyun dünyasında devrim yapmış oyunlara burun kıvırıyor la bu her mesaj yazdığında daha da acıyorum buna.

2 Mayıs 2021'de Microsoft'un The Last of Us Part II için sızdırılan şirket içi incelemesi: "Konsol ve PC'deki her şeyden önemli ölçüde ileride."
st04hkrcqpw61.png

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
kim ne derse desin bu savaşın kaybedeni oyuncular olacaktır tekelin olduğu yerde tek kaybeden tüketicidir
3 sayfa @Yunus274 adlı şahsın aynı şeyleri spam atmasını okudum ve diğer arkadaşın yazdığı saçma yorumları okudum ve tek doğru şey bu gerçekten. Şu firmaları annesini, vatanını koruyormuş gibi niye savunuyorlar gerçekten çok ilginç adam oturuyor xbox bir şey yaptığı zaman 130 sayfalık forum da konu açıyor ve 90 sayfası sadece kendi yazısı valla çok ilginç insanlar türemeye başladı...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom